Sunday, 26 May, 2024

Turda, Ioan Ratiu, 54/3, Tel. 0264312565 , dacicusmedia@gmail.com, afaceriardelene@gmail.com

Autocasa-Magazin Electrice Turda

Autocasa-Magazin Electrice Turda

Autocasa Turda  este o companie ce isi propune sa ofere produse de buna calitate prin depozitul sau de electrice, cabluri, conductori, aparataje, unelte etc.
Compania noastra are un personal tanar si dinamic, motivat si foarte bine calificat, avand o experienta indelungata pe piata din domeniul materialelor electrice din Romania.
Avem si respectam proceduri clare de lucru care asigura un inalt nivel de profesionalism, si constant prin calitatea produselor si serviciilor noastre.

 Autocasa magazin electrice Turda, pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Credem ca o cooperare intre client si echipa noastra de vanzari poate fi reciproca si avantajoasa. Asadar veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Depozitul se afla in Turda, jud Cluj, str. Rosiori nr 1 si va pune la dispozitie toata gama de cabluri din Cu și Al, conductori, aparataj rezidential și industrial (Schneider, Siemmens, Gewiss, ABB, Iaton, Legrand, Noark, Awe, Scame), releistica (Finder, Elmark), proiectoare, cofrete metalice, cofret ABS, blocuri de măsură, elemente instalație împământare și paratrăsnet, tuburi PVC, tuburi metalice, țevi corugate, blocuri de masura, scule pt lucru ( Milwaukee, Elmark, Haupa, Knipex, Heyco)

Alte Informatii:

Date firma si contact
Denumire Autocasa-Magazin Electrice Turda
Adresa Strada Roșiori 1, Turda, Romania, 401174
Localitate TURDA, jud. Cluj
Coordonate GPS Nord: , Vest:
Telefon Fix
Telefon Mobil 0770 562 246
Email depozitautocasa@yahoo.com
Website