Tuesday, 03 October, 2023

Turda, Ioan Ratiu, 54/3, Tel. 0264312565 , dacicusmedia@gmail.com, afaceriardelene@gmail.com

Florarie Turda Flori Melisa Turda

 Florarie Turda Flori Melisa Turda

In viata fiecaruia dintre noi apar momente speciale si unice, clipe care nu se mai intorc si care dorim sa fie de neuitat, de aceea  Flori Melisa va ofera solutii si idei de aranjamente florale ingenioase si personalizate.

Urmeaza sa va casatoriti?
Detaliile fac nunta sa fie frumoasa si atmosfera de vis. Noi va propunem idei moderne privind decorul si aranjamentele florale. Buchetul de mireasa cu flori a aparut prima data la jumatatea sec. XIX la ceremonia de nunta  dintre Regina Victori si Printul Albert; inainte buchetele erau facute din plante medicinale si aromatice. La inceputul sec XX vedetele vremii au inceput sa creeze modele sofisticate de buchete: buchete lungi, mari cu frunze incolacite de ornament, cu panglici si funde mari. Catre finele secolului tendintele au revenit spre natural, spre simplitate, ajungandu-se astfel la modelele din zilele noastre, modele care le gasiti la Casa cu flori Melisa si care va vor face si mai frumoasa cea mai incantatore zi din viata dumneavoastra.
O alta zi extraordinara din viata dumneavoastra este botezul copilului, eveniment pentru care va oferim lumanari decorate special pentru ingerasii care intra in randul crestinilor, precum si aranjamente florale deosebite.
La noi gasiti si alte idei de cadouri, aranjamente din flori uscate, artificiale sau aranjamente cu plante la ghiveci.
Daca doriti sa surprindeti prin ceea ce oferiti va asteptam cu mult drag la Flori Melisa.          
Apelati cu incredere, o sa fiti incantati!

Livram la domiciliu

Taguri,florarie turda, comanda flori turda, comanda flori campia turzii, buchete de flori turda, buchete de flori campia turzii, buchete de mireasa turda, 

 

Alte Informatii:

Date firma si contact
Denumire Florarie Turda Flori Melisa Turda
Adresa Str. Piata Romana, nr.15
Localitate Turda, jud. Cluj
Coordonate GPS Nord: , Vest:
Telefon Fix
Telefon Mobil 0740 047 107
Email casacuflorimelisa@yahoo.com
Website facebook.com/casacuflorimelisa