Sunday, 26 May, 2024

Turda, Ioan Ratiu, 54/3, Tel. 0264312565 , dacicusmedia@gmail.com, afaceriardelene@gmail.com

Protectia muncii,SSM /PSI Ludus

Protectia muncii,SSM /PSI Ludus

DACICUS SOMA, prin experienta dobandita de-a lungul anilor, prin participarea la schimburi de experienta si seminarii pe domeniu in Austria si Marea Britanie, prin implicarea in proiecte complexe, va ofera servicii integrate de consultanta in domeniul SSM, PSI, RELATII DE MUNCA, DREPTUL MUNCII si MEDICINA MUNCII. Suntem abilitati de MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI SI PROTECTIEI SOCIALE, cu certificatul nr. 6547/2011. Avem o experienta de peste 10 ani in organizarea activitatilor de instruire a angajatior la peste 200 de societati comerciale cu aproximativ 3000 de angajati. 


Oferim servicii integrate in domeniul protectiei muncii (documentatie, evaluari de riscuri, instruire personal, audit, cercetare accident de munca), situatii de urgenta (decizii si dispozitii, fisa obiectivului si planul de interventie), medicina muncii (vizite medicale la angajare si supravegherea sanatatii lucratorilor), dotare cu echipamente de protectie,in judetele Cluj,Mures,Alba Salaj,Sibiu,Bistrita-Nasaud. Preocuparea noastra este ca in urma serviciilor prestate, beneficiarii sa obtina un profit maxim astfel incat procesul de munca sa devina un proces continuu si fara opriri, angajatii trebuie sa fie sanatosi atat fizic cat si mental iar organele de control (ITM) sa nu dispuna amenzi sau masuri mai drastice.

 

 Avem experiența colaborării cu mai multe companii naționale și multinaționale în realizarea de audit de conformitate cu legislația în domeniul SSM, audit al sistemului de management al SSM, între care amintim KNAUF GIPS ROMANIA SRL , WEBER ROMANIA SRL, ECKERLE AUTOMOTIVE SRL, MMM AUTOPARTS ROMANIA, ASA CONS ROMANIA SRL, UPC ROMANIA SRL zona Transilvania, THYSSENKRUPP MATERIALS ROMANIA SRL,US ARMY .

Portofoliu de clienți care numără peste 120 de societăți comerciale și instituții bugetare cu peste 3000 de angajați.

 

Alte Informatii:

Date firma si contact
Denumire Protectia muncii,SSM /PSI Ludus
Adresa str.DR.IOAN RATIU,nr.54/3
Localitate Turda, jud. Cluj
Coordonate GPS Nord: , Vest:
Telefon Fix 0264 312565
Telefon Mobil 0723255852
Email ssmcluj@gmail.com
Website www.protectiamuncii.info