Friday, 09 June, 2023

Turda, Ioan Ratiu, 54/3, Tel. 0264312565 , dacicusmedia@gmail.com, afaceriardelene@gmail.com

AFACERI ARDELENE

   Internetul are un impact direct asupra felului in care oamenii consuma informatia si iau decizii de achizitie iar www.afaceriardelene.ro.ro atrage deopotriva mase largi de vizitatori cat si o importanta audienta pe anumite nise targetate. 

Ratiuni pentru care este necesar ca firma dumneavoastra sa fie inscrisa pe site-ul nostru
     Conform statisticilor furnizate de institutii specializate in domeniul sondajelor de opinie ale UE, in Romania, numarul utilizatorilor de servicii de internet a crescut in perioada 2000-2011 cu aproximativ 513 %, acestia ajungand la cifra de 9.1 milioane de utilizatori.

Regiune

2008

2010

2011

Nord-Vest( % )

30

42

47

Centru( % )

26

40

44

Nord-Est( % )

23

36

39

Sud-Est( % )

31

39

44

Sud – Muntenia( % )

24

36

45

Bucuresti – Ilfov( % )

50

67

71

Sud-Vest Oltenia( % )

27

35

43

Vest( % )

31

47

53

Romania( % )

30.25

42.75

48.25

   Iata ca un numar tot mai mare de romani, de firme si companii sunt interesate de internet, considerand ca acest serviciu este cel mai ieftin mijloc de popularizare, de mediatizare a unei afaceri. Va oferim si cateva argumente care vin in sprijinul afirmatiilor facute :
pagina este deschisa 24 de ore din 24
- este accesibila pentru oricine si de oriunde
- puteti trimite, aduce la cunostinta oferte si promotii prin e-mail nefiind nevoie de cheltuieli suplimentare legate de brosuri, pliante, expediere etc.
- nu aveti nevoie de vanzatori, agenti de marketing
- informatia se transmite rapid catre publicul tinta.
- va da posibilitatea sa va popularizati produsele si serviciile, aducandu-va noi contacte, clienti si parteneri de afaceri.

       In concluzie, prezenta firmei dvs in site-ul www.afaceriardelene.ro va va aduce mai mult profit si o buna performanta in afaceri. 

De ce www.afaceriardelene.ro
In urma studiilor de piata efectuate anterior demararii proiectului am observat ca in domeniul afacerilor la nivelul municipiului Turda si Campia Turzii si localitatile limitrofe este nevoie de informatii cu privire la activitatile desfasurate de societatile comerciale.
        Iata de ce am pornit acest demers, considerand ca o promovare sustinuta a firmelor pe internet va duce la usurarea incheierii contractelor de afaceri.
       Site-ul nostru isi propune sa promoveze firmele din  Turda si  Campia Turzii in special insa si alte companii din Transilvania sau din tara sunt invitate sa adere la comunitatea Afaceri Ardelene.Modalitatile de promovare a firmei dumneavoasta sunt urmatoarele: 

                1.Inscrierea in portalul lista firme a siteului www.afaceriardelene.ro cu o descriere a activitatilor si serviciilor pe care le oferiti,galerie foto,date de contact (adresa,telefon mail,website cu link activ in conditiile in care pe siteul va fi afisat un banner de tipul traffic.ro,localizare pe google maps.Avantajul inscrierii consta in faptul ca atunci cand un utilizator ca accesa mototul de cautare google sau altul (GOOGLE e folosit de peste 95 la suta din utilizatori) cu un cuvant cheie de exempu,florarie Turda, siteul www.afaceriardelene.ro va fi afisat pe prima pagina cu toate florariile care urmeaza a fi inscrise pe portalul nostru.Exemplele pot continua si cu alte domenii de activitate din lista firme.

               2.Inchirierea unui banner publicitar de diferite dimensiuni,banner care va fi vizibil pe absolut toate   paginile ale portalului .

               3.Publicarea unui articol in portalul de stiri www.afaceriardelene.ro care poate sa cuprinda  tot ceea ce considerati necesar pentru atragerea de noi clienti,noi oportunitati de dezvoltare.