Monday, 26 February, 2024

Turda, Ioan Ratiu, 54/3, Tel. 0264312565 , dacicusmedia@gmail.com, afaceriardelene@gmail.com

Sala de nunti A3

Sala de nunti A3

Sala de nunti A3 este cea mai noua si moderna locatie din Turda si Campia Turzii care organizeaza nunti, botezuri, mese festive, aniversari si alte evenimente importnte din viata dumneavoastra. Restaurantul A3 este locul ideal pentru aceste evenimente si va ofere servicii de calitate superioara.

Sala de nunti se afla la iesirea din Campia Turzii spre Tragu-Mures, langa intrarea pe Autostrada Transilvaniei. 

Spatiul exterior va ofera posibilitatea realizarii unei sedinte foto, fiind plina de verdeata, iar aici se afla si o piscina

Sala de nunti A3 va ofera cele mai bune servicii si solutii pentru ca fiecare eveniment sa fie de neuitat. Spatiul poate fi adaptat cerintelor dumneavostra, sala mare avand o capacitate 420 de locuri, sala mica de 250 iar crama de 100 locuri.

Mesele rotunde si dispunerea salii creeaza atmosfera ideala pentru ca toti oaspetii sa se bucure de fiecare moment. Salonul elegant este dotat cu climatizare si este izolat fonic.

Restaurantul va pune la dispozitie cele mai variate meniuri si preparate de cea mai buna calitate. Bucatarii nostrii cu experienta sunt specialisti atat in mancaruri cu specific national, cat si international. Bucataria moderna se imbina perfect cu aroma traditionala a bucatelor, toate gatite si servite exemplar si cu daruire. 

Va asteptam sa va programati nunta visurilor la noi!

Alte Informatii:

Date firma si contact
Denumire Sala de nunti A3
Adresa DN 60
Localitate Luna, jud. Cluj
Coordonate GPS Nord: , Vest:
Telefon Fix 0264 365 900
Telefon Mobil 0745 891 307 ; 0740 766 418
Email benidormtrans@yahoo.com
Website