Monday, 26 February, 2024

Turda, Ioan Ratiu, 54/3, Tel. 0264312565 , dacicusmedia@gmail.com, afaceriardelene@gmail.com

Amenajări săli nunți Turda WE DO MOMENTS

Amenajări săli nunți Turda WE DO MOMENTS

Noi suntem o echipa tanara care a facut din organizarea de evenimente o pasiune.

Noi suntem cei care cred cu ardoare ca decorul creaza o stare de spirit, ca o floare spune o poveste si ca momentul in care pasesti pentru prima data in sala de evenimente nu trebuie subestimat.

Noi suntem oamenii cu care te intalnesti la o cafea si la o poveste. Si nu e vorba de o poveste oarecare, este vorba de povestea ta. Impreuna rasfoim filele, subliniem, adaugam epitete, stabilim etapele si punctul culminant si ii dam drumul. Tu faci scenariul, noi regizam. Punem in practica ideile tale.

Ca si orice poveste totul incepe cu o introducere. Personajele principale le avem - voi. Ne cunoastem, povestim si cream impreuna un cuprins mulat pe personalitatile si visele voastre. Si ca tot veni vorba de cuprins, aici avem multe subiecte de discutat. Odata aleasa locatia, partea dificila a trecut.

  • Alegem impreuna tematica evenimentului. Fie romantic sau modern, extravagant sau clasic, jucaus sau somptuos, avem imaginatia si recuzita necesara
  • Decoratiunile sunt specialitatea noastra. Decoratiuni mese, scaune, decoratiuni ceremonie religioasa indoor sau outdoor, candy bar, curte exterioara, piscina
  • Aranjamentele florale sunt cireasa de pe tort. Ele desavarsesc atmosfera si sunt nelipsite de la orice eveniment.

Alte Informatii:

Date firma si contact
Denumire Amenajări săli nunți Turda WE DO MOMENTS
Adresa
Localitate Turda, jud. Cluj
Coordonate GPS Nord: , Vest:
Telefon Fix -
Telefon Mobil 0748 985 915
Email andrada@wedomoments.ro; ariana@wedomoments.ro
Website http://www.wedomoments.ro/ro/acasa