Monday, 24 June, 2024

Turda, Ioan Ratiu, 54/3, Tel. 0264312565 , dacicusmedia@gmail.com, afaceriardelene@gmail.com

Horoscopul lunii mai 2013

Berbec


Viaţă socială: Pe de-o parte, îţi doreşti să te exprimi şi să arăţi ceea ce ştii, pe de alta, eşti cumpătată şi foarte rezervată. Este posibil să negociezi o mărire de salariu sau să ţi se propună un nou loc de muncă, banii pe care îi cîştigi fiind subiectul principal, de care eşti preocupată în această lună. Pune punctul pe i şi profită de toate ocaziile ce survin!

 Dragoste:  După data de 9 mai, este posibil ca relaţia cu cel iubit să-ţi creeze unele neplăceri, în sensul unor situaţii neclare, secrete ce ies la iveală sau discuţii dezamăgitoare. Păstrează-ţi calmul, nu te lăsa indusă în eroare şi trage concluziile abia la sfîrşitul perioadei.

Zile norocoase – 16, 25

 

Taur

 

Viaţă socială: Majoritatea planetelor personale îţi tranzitează zodia natală, astfel încît luna mai este bogată în evenimente pe toate planurile. în mod special, în prima parte a perioadei sînt avantajate călătoriile, dezvoltarea personală sau susţinerea unor examene, iar în a doua parte veniturile devin importante. Ai grijă să nu fii păcălită sau atrasă într-o afacere dubioasă, frumos prezentată de către un prieten!

 Dragoste:   Pot exista tensiuni între tine şi partener din cauza ego-ului şi a părerilor diferite. Eşti nehotărîtă, nu ştii ce să alegi sau cum să reacţionezi, iar unele evenimente te debusolează şi mai tare. Aşteaptă să treacă perioada şi amînă deciziile importante pentru luna iunie!

Zile norocoase: 1, 19, 27

  

Gemeni

 

Viaţă socială: A venit timpul pentru odihnă, relaxare şi somn, aşa că este bine să laşi problemele cotidiene la uşă şi să încetineşti ritmul! Nu ar strica să te preocupe mai mult sănătatea, să faci o vizită la medic, să mănînci sănătos sau să faci un pic de sport! Profită de linişte, ascultă-ţi sufletul şi fii atentă la semne, poate fi o perioadă bogată în revelaţii!

 Dragoste: Prezenţa planetei iubirii în zodia ta te pune în valoare, te magnetizează şi îţi conferă un şarm aparte! Profită de aspectele astrale benefice şi trăieşte fiecare moment ca pe ceva unic! Totodată, există posibilitatea unei întîlniri pe care o aştepţi demult!

Zile norocoase: 3, 22, 30

 

Rac

 

Viaţă socială: în prima parte a perioadei, ieşirile cu prietenii, activităţile sociale şi mondene, precum şi evenimentele sînt pe primul loc! Se anunţă distracţie, cunoştinţe noi şi party-uri. Totuşi, ai grijă să nu te soliciţi prea tare, oboseala se va simţi spre sfîrşitul lunii, cînd va fi necesar să te odihneşti mai mult!

Dragoste: Este posibil ca în această lună să întîlneşti pe cineva sau relaţia cu cel iubit să se concretizeze în sensul dorit de tine! Există şi unele tensiuni, dar pot fi depăşite uşor, mai ales dacă asculţi şi punctul lui de vedere. Fii atentă la semnele pe care le primeşti, s-ar putea să obţii multe răspunsuri la întrebările ce te frămîntă!

Zile norocoase: 4, 23, 31

Leu

 

Viaţă socială: Cariera, locul de muncă, colegii sau angajaţii sînt cele mai importante acum, cînd ai de luat nişte decizii esenţiale pentru viitor sau eşti confruntată cu noi proiecte! în a doua parte a lunii, ai grijă ce acte semnezi sau ce discuţii porţi, deoarece există riscul unor pierderi băneşti!

 Dragoste: Dacă în prima parte a perioadei eşti împărţită între viaţă de familie şi birou, în a doua parte vei avea mai multe ocazii pentru a te relaxa, pentru a ieşi şi a te simţi bine alături de cel drag! Dacă eşti singură, poţi întîlni pe cineva chiar în cercul de prieteni sau la un eveniment ce implică mai multe persoane!

Zile norocoase: 7, 26

 

Fecioară

 

Viaţă socială: îţi doreşti extinderea cunoştinţelor într-un anumit domeniu, motiv pentru care poţi fi interesată de o nouă formă de studiu, cursuri sau cărţi pe care le citeşti cu fascinaţie. Totodată, poate fi vorba despre învăţarea unei limbi străine sau de o călătorie foarte importantă! Eşti chemată să arăţi ceea ce ştii printr-un examen sau interviu!

 Dragoste: Este o perioadă calmă şi echilibrată din punct de vedere sentimental, iar pînă în a treia săptămînă din lună nu se arată evenimente speciale în acest domeniu. După aceea, anumite gesturi sau discuţii te pot bulversa sau imaginaţia ta se întinde pînă la cote nebănuite!

Zile norocoase: 9, 28

 

Balanţă

 

Viaţă socială: Plăţi-încasări, calcule, afaceri sau relaţia cu banca sînt lucrurile care te preocupă cel mai mult. Eşti foarte atentă şi pui mare preţ pe valoare, nevoită fiind să faci unele ajustări, să reconsideri sau să rezolvi unele situaţii de natură financiară! Atenţie în jurul datei de 12 la angajaţi sau la oamenii cu care lucrezi, ai putea fi dezamăgită de cineva!

 Dragoste:   Bucură-te de această perioadă, ce poate fi pasională, neconvenţională şi plină de mister, cu o încărcătură energetică specială! Data de 12 vizează în mod special relaţia de cuplu şi partenerul de viaţă, fiind o zi în care multe lucruri se pot schimba sau pot lua o altă conotaţie!

Zile norocoase: 2, 11, 29

 

Scorpion

 

Viaţă socială: Poţi lega parteneriate foarte importante, care să-ţi aducă avantaje pe termen lung, iar multe chestiuni legate de serviciu, acte şi bani se pot lămuri definitiv. Există oportunităţi ce ar trebui tratate cu maturitate şi responsabilitate, provocări sau proiecte băneşti.

 Dragoste: Majoritatea planetelor personale se află acum în casa partenerului de viaţă şi a căsătoriei, fiind o lună extrem de importantă în planul relaţional! Se pot lua multe decizii, poţi elibera emoţii şi sentimente reprimate sau îţi poţi schimba radical atitudinea!

Zile norocoase: 5, 6, 15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Săgetător

 

Viaţă socială: atenţia îţi este îndreptată către locul de muncă. Poate fi vorba de o angajare, avansare sau despre o mutare de sediu, deciziile pe care le iei acum fiind foarte importante pentru viitor! Poţi beneficia de o sumă de bani sau salariul îţi este mărit! Ai grijă la sănătate, nu ar strica o serie de analize sau o cură care să-ţi stimuleze imunitatea!

 Dragoste: |ncepe o perioadă cu destul de multe evenimente în plan relaţional. Pe de-o parte, se anunţă furtună, întorsături de situaţie şi secrete date în vileag, pe de alta, lungi discuţii ce aplanează conflictul sau care lămuresc sentimentele! Eşti pusă faţă în faţă cu mai multe situaţii, cheia fiind echilibrul, cumpătarea şi diplomaţia!

Zile norocoase: 8, 17, 18

 

Capricorn

 

Viaţă socială: Cercul de prieteni, oamenii sau socializarea îţi pot aduce lucruri nebănuite! Poate fi o perioadă în care ţi se oferă oportunităţi unice, în care eşti stimulată să arăţi tot ceea ce ştii, să fii spontană şi să trăieşti clipa, aşa că lasă garda jos, fii deschisă şi profită de provocări. Creativitate, joacă, aventură şi distracţie sînt cuvintele-cheie ale acestei perioade.

 Dragoste: Dacă eşti singură, poate fi momentul în care te îndrăgosteşti, iar dacă eşti căsătorită, relaţia cu copiii sau apariţia lor, îţi creează sentimente noi, decizii şi emoţii profunde. O lună cu parfum romantic şi pasional!

Zile norocoase: 10, 20

 

 Vărsător

  

Viaţă socială: Fie că este vorba de o mutare sau de redecorare, de curăţenie, amenajare sau mobilă nouă, locuinţa este cea care te preocupă cel mai mult. Poate fi vorba şi de o eliberare sau de sfîrşitul unei probleme, după care începe o nouă etapă din viaţă! în a doua parte a lunii, atenţie la bani, la ce şi unde cheltuieşti, există riscul unor pierderi sau înşelătorii.

 Dragoste:   Dacă în prima parte a lunii eşti mai serioasă şi mai responsabilă, în a doua parte devii agitată şi nerăbdătoare! Ai multe de vorbit şi de pus la punct alături de cel iubit sau trebuie să rezolvi chestiuni ce ţin de copii. în cazul în care eşti singură, s-ar putea să cunoşti pe cineva.

Zile norocoase: 12, 13, 21

 

Peşti

 

Viaţă socială: Eşti foarte agitată, faci multe drumuri, obţii multă informaţie sau participi la cursuri şi susţii examene. îţi faci cunoştinţe noi, iar comunicarea cu ele este foarte importantă! în a doua parte a lunii, te preocupă problemele casei sau ale familiei, cu care pot apărea tensiuni şi conflicte!

 Dragoste: Tensiuni mai vechi sau probleme nespuse pot ieşi la suprafaţă, aşa că există riscul neînţelegerilor sau al cerţii. Poate este bine să spui tot ceea ce ai pe suflet, dar în acelaşi timp să fii diplomată, deoarece cuvintele agresive sau jignitoare nu se uită uşor!

Zile norocoase: 14, 24

  

Alte articole din aceeasi categorie

Photo

Horoscopul lunii septembrie

Berbec Concentrează-te pe: Expresivitate, creativitate, joacă şi distracţie, chiar dacă la începutul perioadei te vei simţi constrânsă sau încorsetată să faci ce vor alţii! Mantra ta: Unele lucruri nu necesită vreo intervenţie din partea ...Citeste mai mult

Photo

Horoscopul lunii aprilie 2013

În luna aprilie, Berbecii işi pot găsi jumătatea în a doua jumătate a lunii, nativii din Scorpion au parte de numeroase oportunităţi, iar cei din Peşti au parte de schimbări ...Citeste mai mult

Photo

Cât de repede te exciţi, în funcţie de zodia ta

Peşti. Ai nevoie de declaraţii intense de amor pentru a ajunge în acea stare de excitaţie maximă.Berbec. Când vine vorba de pasiune şi amor, te aprinzi instant. Nu este de ...Citeste mai mult

Photo

Astro-dieta

Berbec (21.03-20.04) Nu e cazul sa-si faca probleme prea mari in ceea ce priveste retentia de lichide sau tesuturile adipoase, dar nici nu pot neglija hidratarea. Firea energica a Berbecilor favorizeaza ...Citeste mai mult

Photo

Astro-fashion

 Berbec (21.03 - 20.04) Berbecii, odata intrati intr-o incapere, incep sa colectioneze complimente. Nativii acestei zodii isi fac adesea o obisnuinta din a spune tuturor cati bani au cheltuit pe incantatoarea ...Citeste mai mult

Photo

Horoscopul lunii martie

 În luna martie, Leii sunt melancolici şi visători, nativii din Gemeni pot avea parte de o avansare la locul de muncă, iar cei din Rac sunt în plin proces de ...Citeste mai mult

Photo

Ce ne rezervă astrele pentru anul 2013?

 Care sunt perioadele benefice din 2013 pentru zodia ta Dacă ai planuri mari pentru 2013, astrele îţi spun când este mai bine să le pui în aplicare pentru a avea şanse ...Citeste mai mult