Friday, 14 June, 2024

Turda, Ioan Ratiu, 54/3, Tel. 0264312565 , dacicusmedia@gmail.com, afaceriardelene@gmail.com

Horoscopul lunii aprilie 2013

În luna aprilie, Berbecii işi pot găsi jumătatea în a doua jumătate a lunii, nativii din Scorpion au parte de numeroase oportunităţi, iar cei din Peşti au parte de schimbări financiare în bine.

Berbec


Viaţă socială: Pentru tine se anunţă o lună efervescentă, care te găseşte în mare vervă! Majoritatea planetelor personale tranzitează zodia ta, fapt ce te pune în lumina reflectoarelor, te stimulează şi îţi conferă oportunităţi pe mai multe planuri! Eşti gata să pui în aplicare mai multe proiecte, iar ceea ce începi acum are şanse să se dezvolte în continuare, pe o perioadă îndelungată! Totodată, şanse pentru o reuşită financiară!
 
 Dragoste:   Pînă pe data de 15 există configuraţii astrale ce susţin relaţiile de iubire, în sensul găsirii unui nou partener sau a luării unor hotărîri importante ce vă vizează pe amîndoi. Pot exista şi răsturnări de situaţie sau e posibil ca tu să reacţionezi surprinzător, dar în a doua jumătate a perioadei lucrurile se aşază, iar tu eşti mult mai hotărîtă cu ceea ce vrei...!
 
Zile norocoase: 1, 19, 28
 

Taur

 
Viaţă socială: Este bine ca pînă pe data de 15 să-ţi acorzi mai mult timp pentru tine, să te retragi din sfera cotidiană, pentru a fi atentă la ceea ce-ţi dictează inima şi intuiţia, să meditezi la ceea ce-ţi doreşti cu adevărat! Pune-ţi întrebări, iar răspunsurile vor veni negreşit! în a doua parte a lunii, energia, buna dispoziţie şi farmecul personal se vor instala din nou, iar cu soluţiile găsite anterior vei putea demara orice acţiune!
 
 Dragoste: Se poate să nu fii sigură pe sentimentele celuilalt sau o relaţie să fie tăinuită, desfăşurîndu-se în secret! Oricum ar fi, în ultima parte a perioadei poţi fi confruntată de către partenerul de viaţă. Se anunţă o perioadă destul de agitată şi stresantă, în care trebuie să menţii armonia, ascultînd şi punctul celuilalt de vedere.
 
Zile norocoase: 2, 21, 30
 
 
Gemeni
 
Viaţă socială: Dacă în ultima perioadă lucrurile nu au fost prea clare în domeniul carierei, iar tu a tot trebuit să reevaluezi situaţia, de acum încolo se poate trece la un nou nivel, mult mai concret. Pot exista unele disensiuni cu colegii sau cu angajaţii, important este să îţi ţii în frîu impulsivitatea şi pornirile agresive. Chiar dacă nu este punctul tău forte, în multe împrejurări, tăcerea face minuni!
 
 Dragoste: Singură sau căsătorită, există multe oportunităţi de socializare în această perioadă, de a te vedea cu prietenii sau de a merge la evenimente alături de ei! Profită din plin şi te vei relaxa, te vei binedispune şi vei avea parte de multe surprize! Să înceapă petrecerea!
 
Zile norocoase: 5, 24
 

Rac

 
Viaţă socială: Primele două săptămîni din lună sînt dedicate profesiei. Dezbaţi proiecte noi, pui la cale planuri de acţiune, capacitezi oameni şi munceşti cu entuziasm. Cu toate că pot apărea tensiuni sau provocări, rezolvarea lor îţi aduce beneficii şi o mai mare apreciere de sine! Atenţie după data de 14 la impulsivitate şi la modul în care pui problema, mai ales în relaţia cu superiorii!
 
Dragoste: Este o perioadă în care prietenii şi întîlnirile cu ei sînt puse pe primul plan, fapt ce poate crea unele disensiuni în relaţia cu cel iubit. îţi doreşti să socializezi, să ieşi şi să te distrezi, iar dacă el este dispus să te urmeze, puteţi petrece clipe minunate împreună! Data de 25 poate fi deosebit de semnificativă, în sensul unei schimbări majore în planul iubirii sau al copiilor!
 
Zile norocoase: 7, 26

Leu

 
Viaţă socială: Este posibil să călătoreşti în prima parte a lunii sau să fii preocupată de anumite cursuri ce vizează dezvoltarea ta personală sau cunoaşterea, în general. Creativitatea îţi este stimulată la maxim şi eşti gata să pui în aplicare proiecte noi, durabile. Tensiuni pot surveni din partea unui membru al familiei sau din cauza unei probleme ce vizează căminul, casa în care locuieşti!
 
 Dragoste:  Este o perioadă vulcanică în care majoritatea planetelor personale se află în zodia Berbecului, zodie de foc ce te avantajează şi te stimulează. Poţi profita de aceste vibraţii benefice şi în sectorul amoros, în care eşti învăluită de pasiune, spontaneitate şi nonconformism! Ultima parte a lunii poate deveni mai stresantă, atunci cînd puternica ta personalitate intră în contact cu dorinţe sau puncte de vedere diferite!
 
Zile norocoase: 9, 29
 

Fecioară

 
Viaţă socială: Bani, afaceri, împrumuturi sau cîştiguri băneşti sînt cuvinte cheie ce caracterizează începutul lunii aprilie. îţi vin idei noi, discuţi cu potenţiali parteneri sau te informezi, dar ai grijă să nu te grăbeşti şi să acţionezi pripit, deoarece trebuie luate în calcul toate elementele. Oricum, pînă în iulie, ai toate şansele ca proiectele să se finalizeze cu o reuşită!
 
 Dragoste:  |n prima parte a lunii se prea poate să aveţi multe de discutat şi împărtăşit, perioadă în care şi empatia, sensibilitatea sau melancolia sînt prezente în sufletul tău. Este un moment în care poţi avea unele revelaţii sau te poţi vindeca afectiv. După data de 13, devii mai impulsivă şi directă, poate chiar imprevizibilă.
 
Zile norocoase: 3, 4, 11
 

Balanţă

 
Viaţa socială: Sînt importante parteneriatele şi asocierile pe care le faci acum, deoarece ţi-ar putea aduce avantaje pe termen lung. Pot exista unele restricţii materiale sau discuţii ce vizează finanţele, dar tocmai aceasta este şi provocarea cea mare, de a ajunge acolo unde ţi-ai propus, punîndu-ţi în valoare toate talentele şi gestionînd întregul proiect pas cu pas, după un plan bine stabilit.
 
 Dragoste:  Poate fi o perioadă destul de agitată şi debusolantă în planul relaţional, deoarece toate planetele personale tranzitează acest domeniu. Depinzînd de starea în care vă găseaţi pînă acum, aceste tranzite vă pot împăca, precum la fel de bine pot aduce răsturnări de situaţie, planuri făcute în grabă, certuri sau acţiuni impulsive. în orice caz, lucrurile vor fi mai calme, iar tu te vei simţi mult mai bine în a doua parte a lunii.
 
Zile norocoase: 6, 14
 

Scorpion

 
Viaţă socială: Luna aprilie are un cuvînt greu de spus în zona sănătăţii, a purificării organismului sau a informării asupra terapiilor alternative, de care s-ar putea să devii interesată! Totodată, eşti preocupată de tot ceea ce înseamnă job, adică colegi, angajaţi, sediu profesional sau găsirea lui, în cazul în care nu există. Urmează o perioadă în are trebuie să dai tot ceea ce ai mai bun, iar oportunităţile nu vor întîrzia să apară!
 
 Dragoste:  Se prea poate ca ultimele luni să fi fost debusolante în planul relaţional, iar situaţia să se fi schimbat de mai multe ori. Odată cu această lună, lucrurile se pot lămuri definitiv, în sensul bun sau rău al cuvîntului. Recomandarea este să priveşti totul cu maturitate, să-ţi asumi responsabilităţi şi să păşeşti cu încredere în viitor!
 
Zile norocoase: 8, 16

Săgetător

 
Viaţă socială: Poţi fi stimulată să dai frîu liber creativităţii şi laturii tale artistice, apărînd noi provocări în sfera socio-profesională sau poţi fi preocupată de un hobby ce te acaparează cu totul. în orice caz posibil, îndemnul este către bucurie, pasiune, joacă şi imaginaţie, iar tu te simţi liberă şi înflăcărată de noi viziuni şi idealuri!
 
 Dragoste:  Te poţi aştepta ca viaţa sentimentală să se dea peste cap, să apară surprize sau tot felul de elemente pe care nu le-ai luat în calcul pînă acum! Totul este în mişcare sau schimbare, cel puţin în prima parte a lunii. Totodată, este o perioadă extrem de benefică petrecerii timpului în compania copiilor, de la care ai multe de învăţat sau, dacă au existat probleme în relaţia cu ei, acum pot apărea soluţii.
 
Zile norocoase: 10, 20
 

Capricorn

 
Viaţă socială: Este important ca în această perioadă să faci pace cu trecutul tău (cu persoane sau lucruri legate de copilăria ta), deoarece numai aşa te poţi elibera şi merge mai departe. Pot apărea schimbări în sfera locuinţei, o mutare sau noi planuri ce vizează viaţa de familie şi căminul! Oraşul său ţara natală pot fi cuvinte cheie în luna aprilie.
 
 Dragoste:   Pot exista multe tensiuni între tine şi cel iubit, mai ales în cea de-a doua parte a lunii, cînd majoritatea planetelor personale se află în opoziţie cu planeta ce te guvernează. Puncte de vedere diferite, încordare, dar şi atracţie, contraste puternice şi jocuri de strategie sînt elementele la care trebuie să fii atentă. De multe ori, o părere contrară poate aduce o altă rezolvare sau o vedere de ansamblu asupra situaţiei.
 
Zile norocoase: 12, 13, 22, 23
 

Vărsător

 
Viaţă socială: Deoarece este o lună bogată în informaţii, îţi trec tot felul de idei prin cap, iar mintea îţi este deschisă către un nou orizont! Eşti în vervă, cunoşti multe persoane cu care comunici foarte bine despre interese comune, participi la cursuri, citeşti sau studiezi! Din toate acestea, se poate naşte o pasiune, un nou stil de viaţă sau o direcţie de urmat de acum înainte!
 
 Dragoste:   Dacă în ultima perioadă relaţia cu cel iubit a întîmpinat dificultăţi, aprilie poate fi luna care se rezolvă acele probleme. Dacă eşti singură, ai putea întîlni pe cineva într-un grup mai mare de oameni, într-o deplasare sau prin intermediul cuiva din familie! Marele benefic, Jupiter, încă tranzitează casa iubirii pînă în luna iulie a acestui an!
 
Zile norocoase: 15, 25
 

Peşti

 
Viaţă socială: Dacă ultima perioadă a fost dedicată colectării de informaţii sau studiului, de acum încolo este timpul să sedimentezi ceea ce ştii şi să treci la acţiune! Poate surveni o schimbare financiară bună, care să aducă avantaje de lungă durată, deci fii atentă la oportunităţile ce apar. în a doua parte a lunii este posibil să călătoreşti sau să faci cunoştinţă cu persoane de la care ai ce învăţa!
 
Dragoste: Este o perioadă destul de calmă în sectorul amoros, moment prielnic introspecţiei, visării şi melancoliei. Poţi petrece alături de cel iubit momente intime deosebit de plăcute, să discutaţi, să fiţi romantici şi să vă bucuraţi de venirea primăverii!
 
Zile norocoase: 17, 18, 27
Sursa : cosmopolitan.ro
Tag-uri : horoscop luna aprilie 2013, horoscop aprilie 2013, horoscopul lunii aprilie 2013, horoscop, horoscop luna aprilie 2013, horoscop aprilie 2013, horoscopul lunii aprilie 2013, horoscop.

Alte articole din aceeasi categorie

Photo

Horoscopul lunii septembrie

Berbec Concentrează-te pe: Expresivitate, creativitate, joacă şi distracţie, chiar dacă la începutul perioadei te vei simţi constrânsă sau încorsetată să faci ce vor alţii! Mantra ta: Unele lucruri nu necesită vreo intervenţie din partea ...Citeste mai mult

Photo

Horoscopul lunii mai 2013

Berbec Viaţă socială: Pe de-o parte, îţi doreşti să te exprimi şi să arăţi ceea ce ştii, pe de alta, eşti cumpătată şi foarte rezervată. Este posibil să negociezi o mărire de ...Citeste mai mult

Photo

Cât de repede te exciţi, în funcţie de zodia ta

Peşti. Ai nevoie de declaraţii intense de amor pentru a ajunge în acea stare de excitaţie maximă.Berbec. Când vine vorba de pasiune şi amor, te aprinzi instant. Nu este de ...Citeste mai mult

Photo

Astro-dieta

Berbec (21.03-20.04) Nu e cazul sa-si faca probleme prea mari in ceea ce priveste retentia de lichide sau tesuturile adipoase, dar nici nu pot neglija hidratarea. Firea energica a Berbecilor favorizeaza ...Citeste mai mult

Photo

Astro-fashion

 Berbec (21.03 - 20.04) Berbecii, odata intrati intr-o incapere, incep sa colectioneze complimente. Nativii acestei zodii isi fac adesea o obisnuinta din a spune tuturor cati bani au cheltuit pe incantatoarea ...Citeste mai mult

Photo

Horoscopul lunii martie

 În luna martie, Leii sunt melancolici şi visători, nativii din Gemeni pot avea parte de o avansare la locul de muncă, iar cei din Rac sunt în plin proces de ...Citeste mai mult

Photo

Ce ne rezervă astrele pentru anul 2013?

 Care sunt perioadele benefice din 2013 pentru zodia ta Dacă ai planuri mari pentru 2013, astrele îţi spun când este mai bine să le pui în aplicare pentru a avea şanse ...Citeste mai mult