Thursday, 02 December, 2021

Turda, Ioan Ratiu, 54/3, Tel. 0264312565 , dacicusmedia@gmail.com, afaceriardelene@gmail.com

Pensiune Turda-Pensiunea Pusca si Cureaua Lata

 Pensiune Turda-Pensiunea Pusca si Cureaua Lata

Pensiunea PUSCA SI CUREAUA LATA, este situata la iesirea din Turda, pe soseaua care leaga aceasta localitate de orasul Alba Iulia, in apropierea autostrazii Transilvania.

       Localitatea Turda, fiind situata intr-o zona cu numeroase obiective turistice (Cheile Turzii, Cheile Turului, Salina Turda, Gradina Zoologica, Valea Ariesului) si istorice(Castrul Roman, Muzeul de Istorie, Mormantul lui Mihai Viteazu), ofera turistilor un cadru placut de a petrece timpul.

       Pensiunea este deschisa  pe toata durata anului, oferind turistilor  cele mai bune conditii de cazare. Restaurantul pensiunii  va ofera  o gama diversificata  de preparate traditionale.

        Seara,  intr-un cadru placut, pe acordurile melodiilor populare interpretate cu maiestrie la taragot de domnul Mihai Maris, turistii pot petrece clipe de neuitat.

       Pensiunea este deschisa  pe toata durata anului, oferind turistilor  cele mai bune conditii de cazare. Restaurantul pensiunii  va ofera  o gama diversificata  de preparate traditionale.

       Pensiunea este compusa din 18 camere, dintre care 14 sunt dotate cu pat matrimonial, iar 4 camere sunt cu 2 paturi. Avem de asemenea posibilitatea de a suplimenta locurile din fiecare camera cu paturi pentru copii. Toate camerele au baie proprie, televizor, incalzire centrala si frigider.Pensiunea dispune de parcare proprie. 

       In restaurantul pensiunii, cu o capacitate de 350 locuri, organizam nunti, botezuri, aniversari si alte categorii de mese festive. Indemanarea si priceperea bucatarilor nostrii de a pregati preparate atat din bucataria traditionala cat si din cea internationala, vor contribui la reusita evenimentului, fiind o incantare pentru invitatii  dumneavoastra. 

Cautari similare : Pensiune Turda, Cazare Turda, pensiune Salina Turda, cazare Salina Turda, pensiune Cheile Turzii, cazare Cheile Turzii

Alte Informatii:

Date firma si contact
Denumire Pensiune Turda-Pensiunea Pusca si Cureaua Lata
Adresa Str. 22 Decembrie 1989 nr. 56
Localitate Turda, jud. Cluj
Coordonate GPS Nord: , Vest:
Telefon Fix 0364 730 930
Telefon Mobil 0744 470 565
Email mari_kbr@yahoo.com
Website www.pensiuneapuscasicureaualata.ro