Friday, 03 December, 2021

Turda, Ioan Ratiu, 54/3, Tel. 0264312565 , dacicusmedia@gmail.com, afaceriardelene@gmail.com

Pensiunea Neptun - Alba Iulia

Pensiunea Neptun - Alba Iulia

  Pensiunea NEPTUN este situata in orasul Alba-Iulia, oras ce poarta pecetea timpurilor trecute si in care fiecare monument, fiecare strada, fiecare edificiu iti spun o poveste…
Neptun…zeul marilor…Pensiunea NEPTUN zeita pensiunilor din Ardeal…

Elegantei, armoniei, confortului oferit de Pensiunea Neptun, se aduga complexitatea, frumusetea si importanta covarsitoare a obiectivelor turistice ce pot fi vizitate. 

Pensiunea Neptun este situata in orasul Alba-Iulia, intre Gara si Autogara. (str. Iasilor nr. 95).

Distantele fata de principalele orase sunt urmatoarele: 232 km Brasov, 160 km Cluj-Napoca, 217 km Timisoara, 358 km Suceava, 278 km Oradea, 75km Sibiu, 15km Sebes.

Fiind oaspetele Pensiunii NEPTUN din Alba-Iulia, puteti beneficia de cele mai bune servicii, noi incercand sa oferim tuturor celor care ne trec pragul, momente speciale, zile de neuitat, care sa va faca sa reveniti in frumoasa noastra Pensiune.

Pensiunea NEPTUN dispune de 12 camere duble, elegante, curate si personalizate, cu doua paturi sau pat matrimonial, in functie de preferinta, dotate cu baie proprie, dus, TV, bar, aer conditionat si internet in fiecare camera. La cerere, puteti beneficia de pat suplimentar in camera.

Restaurantul pensiunii are o capacitate de 30 de locuri, specialitatile culinare fiind servite in sitem catering/fast-food, cu meniu prestabilit. Preparatele culinare din carne sunt specific ardelenesti si sunt proaspete, pensiunea avand carmangerie proprie, brutarie si placintarie.

La toate aceste servicii de cea mai buna calitate si oferite cu tot entuziasmul unor gazde foarte primitoare, va mai oferim si parcare pazita in curtea pensiunii.
Pensiunea NEPTUN va asteapta sa va rasfete ca pe niste “zei si zeite”…

Cautari similare : cazare alba iulia, pensiune alba iulia, pensiunea neptun, cazare alba, pensiune alba, pensiuni alba

Alte Informatii:

Date firma si contact
Denumire Pensiunea Neptun - Alba Iulia
Adresa Str. Iasilor nr. 95
Localitate Alba Iulia, jud. Arad
Coordonate GPS Nord: , Vest:
Telefon Fix 0258 815 566
Telefon Mobil 0751 176 661; 0745 522 200
Email
Website www.cazarealbaiulia.ro