Friday, 03 December, 2021

Turda, Ioan Ratiu, 54/3, Tel. 0264312565 , dacicusmedia@gmail.com, afaceriardelene@gmail.com

Pensiunea Milexim - Campia Turzii

Pensiunea Milexim - Campia Turzii

Pensiunea MILEXIM, situata la intrarea in municipiul Campia Turzii dinspre Turda, pe soseaua internationala E60, reprezinta locatia perfecta pentru odihna si relaxare intr-un cadru deosebit , plin de rafinament, rustic si eleganta.

Pensiunea MILEXIM este formata din trei corpuri de cladire, respectiv camere cu 3, 4 sau 5 stele. 
Camerele sunt dotate cu mobilier din lemn sculptat, minibar, aer conditionat, televizor si cablu tv, internet cu acces nelimitat inclus in pret, telefon, combina muzicala, seif pentru valori. Baile camerelor sunt dotate cu cabine de dus cu hidromasaj, uscator de par , obiecte sanitare din marmura, respectiv jacuzzi in apartamente, iar camerele matrimoniale de 5 stele beneficiaza de sauna.

Parcarea pazita si supravegheata video, sta la dispozitia dumneavoastra, pe tot parcursul sederii la pensiunea noastra, gratuit. 
Gama de servicii oferite la cazare se completeaza cu: mic dejun, servicii de curatatorie, servicii de secretariat, fax fotocopiere, telefon international.
Toate acestea au ca unic scop satisfacerea cerintelor si dorintelor tuturor clientilor. 


RESTAURANT & BAR & TERASA

Ambianta placuta, mancaruri deosebit de gustoase, servire ireprosabila…Noi oferim garantia unor momente deosebit de placute…Pensiunea Milexim…mii de motive pentru a ne cauta si pentru a reveni la noi…

In cadrul Pensiunii Milexim functioneaza non stop un restaurant rustic, cu 80 de locuri, un salon restaurant pentru nefumatori, cu 30 locuri, o sala de conferinta.

Restaurantul se adreseaza împatimitilor artei culinare, aflati în cautarea gustului desavârsit, printr-o gama larga de preparate rafinate din bucataria româneasca si interntionala, bauturi de marca si servicii ireprosabile. La cerere, se pot organiza conferinte, cokteiluri, nunti si alte mese festive, pentru diverse ocazii. Ambianta desavârsita, decorul intim si personalul amabil si discret recomanda Restaurantul Milexim pentru servirea unei cine romantice, a unei mese între prieteni sau a unue intalniri de afaceri, in compania unei muzici de calitate.

Crama Pensiunii MILEXIM dispune de 150 de locuri. Atrage atat prin meniul extrem de bogat cu specialitati culinare traditionale si internationale, dar mai ales prin amenajarea locatiei, intr-un stil traditional, rustic, cu elemente specifice romanesti.

Originalitatea decorului Cramei Milexim, mobilierul si detaliile rustice imbinate cu bun gust, dau armonie si stil locului oferind clientilor servicii de 5 stele in stil traditional romanesc.

La cerere, se pot organiza conferinte, cokteiluri, nunti si alte mese festive, pentru diverse ocazii. Meniul extrem de variat cuprinde retete cu specific romanesc dar si din bucataria internationala.

Armonia si bogatia gusturilor, imbinate cu traditia bucatariei romanesti si ospitalitatea specific romaneasca, precum si bogata lista a preparatelor culinare fac din CRAMA MILEXIM o combinatie unica, originala, un loc special in care veti putea petrece clipe memorabile. 

 

 

 

 

 

Alte Informatii:

Date firma si contact
Denumire Pensiunea Milexim - Campia Turzii
Adresa Strada Laminoristilor 208 A
Localitate Campia Turzii, jud. Cluj
Coordonate GPS Nord: , Vest:
Telefon Fix 0264 368 377; 0264 365 600
Telefon Mobil 0743 978 053; 0740 551 633
Email info@pensionmilexim.ro
Website www.pensionmilexim.ro