Friday, 03 December, 2021

Turda, Ioan Ratiu, 54/3, Tel. 0264312565 , dacicusmedia@gmail.com, afaceriardelene@gmail.com

Pensiunea Andreea Valea Draganului

Pensiunea Andreea  Valea Draganului

  Situata intr-un cadru pitoresc, pe Valea Draganului, la 70 de km de Cluj-Napoca, Pensiunea Andreea va asteapta sa petreceti cateva zile minunate intr-o atmosfera relaxanta, departe de aglomeratia urbana si stresul cotidian. 

     Construita intr-o frumoasa imbinare de rustic cu elemente moderne, Pensiunea sta la dispozitia oaspetilor cu o serie de servicii care sa faca sederea dumneavoastra cat mai placuta si mai familiara. Salonul de servire a mesei este frumos decorat cu obiecte traditionale romanesti, plecand de la decoratiunile de pe pereti si terminand cu scaunele si mesele care intregesc acest ansamblu pitoresc. Urcand scarile, la etaj, cadrul este schimbat, confortul si modernul luand locul rusticului. Pensiunea Andreea dispune de 7 camere cu pat matrimonial, dar si cu paturi separate, 5 dintre acestea avand baie proprie si 2 baie comuna si o camera cu 5 paturi. 

     Daca doriti sa luati masa intr-un cadru foarte deosebit, la 1 km de pensiune se gaseste un Restaurant cu preparate culinare specifice zonei si nu numai.

  Pensiunea Andreea dispune de: 
-- 7 camere cu pat matrimonial, dar si cu paturi separate
-- 1 camera cu 5 paturi
-- 5 camere cu baie proprie 
-- 2 camere cu baie comuna
Salonul de servire a mesei, dispune de 25 de locuri. Bucataria este dotata cu aragaz, frigider, vesela. In aceste conditii, persoanele care sunt gazduite la Pensiune pot alege sa isi gateasca. 
In caz contrar, daca doriti sa luati masa intr-un cadru foarte deosebit, la 1 km de pensiune se gaseste un Restaurant cu preparate culinare specifice zonei si nu numai.

Tarife:
Pensiunea "Andreea"
200 Euro/noapte pentru toata pensiunea
(capacitate cazare 20/22 persoane), pentru un numar mai mic
de persoane tariful este negociabil.

Cautari similare : pensiunea andreea, cazare pensiunea andreea, cazare pensiune valea draganului, pensiuni valea draganului, cazare apuseni, pensiuni din apuseni, cazare la pensiuni din apuseni, muntii apuseni.

Alte Informatii:

Date firma si contact
Denumire Pensiunea Andreea Valea Draganului
Adresa
Localitate Valea Draganului, jud. Cluj
Coordonate GPS Nord: , Vest:
Telefon Fix 0264 353 261
Telefon Mobil 0745 572 513; 0744 521 427
Email pensiunea@bicar.ro
Website http://www.bicar.ro/