Thursday, 02 December, 2021

Turda, Ioan Ratiu, 54/3, Tel. 0264312565 , dacicusmedia@gmail.com, afaceriardelene@gmail.com

Pensiunea Fantanele - Belis Fantanele

Pensiunea Fantanele - Belis Fantanele

Pensiunea Fantanele este situata in localitatea Belis- Fantanele, la 300 de metri de Lacul de acumulare Fantanele – Belis, intr-un cadru pitoresc care adaposteste un mic colt de rai, ideal pentru a petrece cateva momente de relaxare si binedispunere, la distante mici de aglomerarile urbane, dar totusi, parca intr-o alta lume, caracterizata prin liniste, frumusete, voiciune. 
     O oaza in desert…o pensiune in mijlocul paduriii…unde atractiile principale sunt constituite de trasele montane, pentru iubitorii muntelui, dar si plimbarile cu barca sau salupa pe Lacul de acumulare Belis – Fantanele, pentru iubitorii apei.
     O intindere imensa de padure, un lac care da culoare nemarginirii verzi, o pata de culoare portocalie, care da viata…
     Departe de asezarile omenesti, intr-un spatiu de basm, va asteptam cu bratele deschise sa calcati pragul Pensiunii Fantanele.


     Pensiunea Fantanele, din localitatea Belis- Fantanele, ofera turistilor: 
- 4 camere cu cate 2 paturi
- 4 camere cu 1 pat
- 1 camera cu 5 paturi
- 1 living
     Baile sunt dispuse cate 1 pentru fiecare nivel.

     Pensiunea dispune de un salon de servire a mesei, pentru 32 locuri, terasa, posibilitatea de a savura un gratar, in natura. De asemenea, Pensiunea Fantanele dispune de o bucatarie dotata cu: aragaz, frigider, congelator, cafetiera, cuptor cu microunde, prajitor de paine, sandwich – maker, vesela (tot ceea ce este necesar pentru prepararea si servirea mesei).

     La noi nu trebuie sa va faceti griji din punct de vedere al semnalului, deoarece exista, in principalele retele mobile: Orange, Vodafone, Zapp, Cosmote.
     Va puteti destinde cu o plimbare cu barca sau salupa pe Lacul de acumulare Belis-Fantanele, un incantator traseu prin padure, care va va da un plus de viata si va va oferi un spectacol incantator.

Pensiunea Fantanele este situata in localitatea Belis, intr-un cadru pitoresc care adaposteste un mic colt de rai, ideal pentru a petrece cateva momente de relaxare si binedispunere, la distante mici de aglomerarile urbane, dar totusi, parca intr-o alta lume, caracterizata prin liniste, frumusete, voiciune. O oaza in desert…o pensiune in mijlocul salbaticiei…

Cautari similare : pensiunea sub piatra, cazare pensiune apuseni, muntii apuseni, cazare muntii apuseni

 

 

 

 

 

 

 

 

Alte Informatii:

Date firma si contact
Denumire Pensiunea Fantanele - Belis Fantanele
Adresa Belis-Fantanele
Localitate Belis, jud. Cluj
Coordonate GPS Nord: , Vest:
Telefon Fix
Telefon Mobil 0745471344; 0740829533
Email pietrelealbe@gmail.com, pietrelealbe@yahoo.com
Website www.pensiuneafantanele.ro