Saturday, 04 December, 2021

Turda, Ioan Ratiu, 54/3, Tel. 0264312565 , dacicusmedia@gmail.com, afaceriardelene@gmail.com

Resident Floors - Montaj parchet Campia Turzii

Resident Floors - Montaj parchet Campia Turzii

Resident Floors…solutia parchetului de calitate…
Firma Resident Floors are ca obiect de activitate montaj parchet, montaj parchet din lemn masiv, montaj si finisaj scari interioare din lemn masiv din diverse esente de lemn: stejar, cires, fag, nuc, etc
Resident Floors executa montajul parchetului in locuinta dumneavoastra sau in orice alta locatie doriti, cu profesionalism si seriozitate garantandu-ve cele mai bune servicii in domeniu. In cazul in care dumneavoastra aveti deja achizitionat parchetul, firma il monteaza, existand de asemenea posibilitatea ca dumneavoastra sa va alegeti parchetul dorit din sectiunea produse. Firma asigura si reconditionarea parchetului din casa dumneavoastra. 
Mentionam ca Resident Floors confectioneaza si finiseaza scari interioare din lemn masiv.
Procesul de montaj al parchetului este urmatorul: se pregateste suportul, sapa autonivelanta peste care se toarna hidroizolanti, apoi se monteaza parchetul, se finiseaza si se lacuieste. 
De ce alegem montarea parchetului sau scarilor din lemn masiv?
Deoarece este rece vara si cald iarna, ese rezistent, elastic, are durabilitate mare, nu isi schimba aspectul in timp, se curata foarte usor.

Doar dumneavoastra puteti alege, dar trebuie sa va asiguram de un lucru: indiferent de parchetul ales, montarea va fi facuta in cele mai bune conditii, cu cele mai noi substante si cu o echipa de profesionisti....solutia parchetului de calitate... 


Echipa Resident Floors ofera cele mai profesioniste lucrari, garantandu-va durabilitatea, calitatea si frumusetea spatiilor in care doriti aplicarea parchetului sau a scarilor, respectiv montajul parchetului si a scarilor interioare din lemn masiv.
Executa la comanda:
- montaj parchet 
- raschetare
- grunduire 
- lacuire
- reconditionare parchet
- confectionare scari interioare din lemn masiv si finisare 

Cautari similare :  montaj parchet, montaj parchet lemn masiv, montaj si finisaj scari interioare lemn masiv, reconditionare parchet, raschetare parchet, raschetat parchet, grunduire, lacuire parchet, montaj parchet Turda Campia Turzii, montaj parchet lemn masiv Turda Campia Turzii, montaj si finisaj scari interioare lemn masiv Turda Campia Turzii, reconditionare parchet Turda Campia Turzii, raschetare parchet Turda Campia Turzii, raschetat parchet Turda Campia Turzii, grunduire, lacuire parchet Turda Campia Turzii.

Alte Informatii:

Date firma si contact
Denumire Resident Floors - Montaj parchet Campia Turzii
Adresa Str. Scolii nr.10
Localitate Campia Turzii, jud. Cluj
Coordonate GPS Nord: , Vest:
Telefon Fix
Telefon Mobil 0758155419
Email parchetmontaj@yahoo.ro
Website www.parchetmontaj.ro