Thursday, 02 December, 2021

Turda, Ioan Ratiu, 54/3, Tel. 0264312565 , dacicusmedia@gmail.com, afaceriardelene@gmail.com

Cristian Trans- Transport de persoane Campia Turzii

Cristian Trans- Transport de persoane Campia Turzii

    SC BENIDORM TRANS SRL Campia Turzii a luat fiinta in anul 2000 avand ca obiect principal de activitate transportul international de persoane. In acelasi an a fost achizitionat un restaurant si o statie peco.
     Pentru a putea satisface cerintele crescande pentru transportul de persoane si pentru a imbunatati conditiile de transport, firma BENIDORM TRANS a achizitionat in anul 2005 un autocar si un microbus noi.
     In anul 2007 societatea a mai achizitionat un autocar cu o capacitate de 55 locuri.


    Cristian Trans dispune de un parc propriu de autovehicule moderne, 2 autocare, unul cu 55 de locuri si celalalt cu 35 de locuri si un microbus (16+1) dotate cu aer conditionat si scaune rabatabile, conduse de o echipa de conducatori auto profesionisti cu vasta experienta in transportul de persoane adaptabile celor mai diverse cerinte de transport persoane.
Managementul firmei este asigurat de o echipa dinamica, cu experienta in transportul de persoane, avand ca unic scop siguranta, confortul si rapiditatea calatoriei dumneavoastra.

    Societatea BENIDORM TRANS a achizitionat in anul 2000 un restaurant, situat la iesirea din Campia-Turzii spre Luna, unde functioneaza si o statie Peco, toate acestea fiind activitati secundare, domeniul principal de activitate al firmei fiind transportul, de unde si denumirea uzulala CRISTIAN TRANS.

    Restaurantul dispune de o capacitate de 100 de locuri, avand Salon de fumatori si Salon de nefumatori. Aici se pot organiza mese festive, onomastici, aniversari, revelioane si diferite alte evenimente.
    Statia Peco si-a inceput activitatea din anul 2004, oferind spre vanzare cu amanuntul o serie completa de carburanti.

Alte Informatii:

Date firma si contact
Denumire Cristian Trans- Transport de persoane Campia Turzii
Adresa DN60-FN
Localitate Comuna Luna, jud. Cluj
Coordonate GPS Nord: , Vest:
Telefon Fix 0264 365 900 ; 0264 365 909
Telefon Mobil
Email cristiantrans@yahoo.com
Website www.cristiantrans.ro