Friday, 03 December, 2021

Turda, Ioan Ratiu, 54/3, Tel. 0264312565 , dacicusmedia@gmail.com, afaceriardelene@gmail.com

Potaissa Crap Club Turda

Potaissa Crap Club Turda

  Asociatia Potaissa Crap Club s-a infiintat din dorinta de a promova in zona noastra pescuitul sportiv in special "Catch & Release", cu scopul dezvoltarii pe plan local si national a lacurilor din zona, educarea si informarea pescarilor despre metode constructive de pescuit, in vederea obtinerii unor bune rezultate cit  si a unor lacuri abundente in peste care sa se ridice la standardele celor din tarile dezvoltate.

       Dorim formarea mai multor echipe de pescari experimentati cu care sa putem participa  la mai multe competitii nationale si internationale de pescuit la crap.  

       Potaissa Crap Club a obtinut rezultate bune la concursurile de pescuit urmand participarea in viitorul apropiat la numeroase astfel de concursuri. 

       Speram ca prin Asociatia Potaissa Crap Club sa atingem performantele dorite si standarde ridicate in ceea ce priveste acest sport.

       Acestea fiind spuse, asteptam cu drag fanii acestui sport sa se alature echipei noastre si impreuna sa realizam obiectivele propuse.

Cautari similare : asociatia pescarilor turda, pescuit turda, concursuri pescuit turda, organizare concursuri pescuit turda, pescari turda, club pescari turda

 

Alte Informatii:

Date firma si contact
Denumire Potaissa Crap Club Turda
Adresa Str. 22 Decembrie FN
Localitate Turda, jud. Cluj
Coordonate GPS Nord: , Vest:
Telefon Fix 0264 316 866
Telefon Mobil 0745 634 801
Email potaissacrapclub@yahoo.com
Website www.potaissacrapclub.ro