Thursday, 02 December, 2021

Turda, Ioan Ratiu, 54/3, Tel. 0264312565 , dacicusmedia@gmail.com, afaceriardelene@gmail.com

Pensiunea Filonul de Aur - Abrud

Pensiunea Filonul de Aur - Abrud

 Pensiunea Filonul de Aur…un zacamant nesecat al trairilor de “aur”…

Pensiunea Filonul de Aur, situata in localitatea Abrud, asteapta pe toti iubitorii de frumos…de natura…sa petreaca clipe de neuitat, fiind oaspetii acesteia.

Pentru ca natura ofera posibilitati multiple de relaxare, de odihna, pentru ca un cadru natural feeric duce la visare, la momente deosebite pe care le putem petrece alaturi de cei dragi, ne-am gandit sa cream un mic paradis material, intr-un imens paradis natural… Pentru cazare valea Ariesului, pensiune Valea Ariesului, pensiuni Valea Ariesului, cazare Valea Ariesului, pensiune Valea Ariesului, cazare Abrud pensiune Abrud, cazare Abrud, pensiune Abrud, cazare Rosia Montana, pensiune Rosia Montana, cazare Rosia Montana, pensiune Rosia Montana, nu ezitati sa ne contactati!

Facilitati

Pensiunea Filonul de Aur , din localitatea Abrud, destinata pentru cazare Muntii Apuseni, ofera oaspetilor servicii de cea mai buna calitate, satisfacand cele mai deosebite cereri si cei mai pretentiosi clienti.
Pensiunea Filonul de Aur dispune de 8 camere, de cate 2 persoane, cu pat matrimonial sau 2 paturi , fiecare dobandind personalitatea proprie prin coloratura. Fiecare camera este dotata cu televizor, baie proprie, toate fiind in armonie, creand un spatiu unic, personalizat…Pensiunea Filonul de Aur…un zacamant nesecat de bun gust si armonie… 
De asemenea la Pensiunea Filonul de Aur se gaseste un frumos restaurant cu o capacitate de 60 de locuri, compartimentat in fumatori 36 locuri si nefumatori 24 locuri, club propriu cu o capacitate de 60 de locuri si o terasa cu o priveliste superba cu 64 de locuri. Se pot organiza nunti, aniversari, evenimente speciale, training-uri si mici conferinte…Pensiunea Filonul de Aur…un zacamant nesecat de posibilitati de petrecere intr-un mod deosebit a unor clipe de neuitat… 
Si pentru a intregi toate aceste servicii , pensiunea pune la dispozitia doritorilor mijloace de transport , microbus sau Jeep, pentru cele mai apropiate locuri…Pensiunea Filonul de Aur…locul de pornire spre minunatiile naturii si ale omului…un zacamant nesecat de spectaculozitate, naturalete…de liniste.
Pentru cazare valea Ariesului, pensiune Valea Ariesului, pensiuni Valea Ariesului, cazare Valea Ariesului, pensiune Valea Ariesului, cazare Abrud pensiune Abrud, cazare Abrud, pensiune Abrud, cazare Rosia Montana, pensiune Rosia Montana, cazare Rosia Montana, pensiune Rosia Montana, nu ezitati sa ne contactati! 

Cautari similare : cazare abrud, pensiune abrud, cazare rosia montana, pensiune rosia montana, cazare abrud, pensiune abrud, cazare rosia montana, pensiune rosia montana, cazare valea Ariesului, pensiune valea ariesului

 

Alte Informatii:

Date firma si contact
Denumire Pensiunea Filonul de Aur - Abrud
Adresa Str. Lucian Blaga nr.3
Localitate Abrud, jud. Arad
Coordonate GPS Nord: , Vest:
Telefon Fix 0258 780 229
Telefon Mobil 0744 560 359, 0729 399 173
Email office@filonuldeaur.ro
Website www.filonuldeaur.ro