Wednesday, 06 July, 2022

Turda, Ioan Ratiu, 54/3, Tel. 0264312565 , dacicusmedia@gmail.com, afaceriardelene@gmail.com

Ultimele noutăți în materie de muzică

 

 Bere Gratis - "Fiecare sărut ţine o viaţă"

 Trupa Bere Gratis a lansat în două variante piesa "Fiecare sărut ţine o viaţă". Este vorba de slow motion şi radio edit. Single-ul face parte de pe albumul trupei intitulat "În fata ta”. Muzica piesei aparţine lui Marius Bob, iar versurile sunt semnate de Marius Bob şi Mihai Georgescu. Backing vocals: Georgiana Moraru, Radu Vastag şi Daniel.

"Noi întotdeauna am făcut piese şi versuri inspirate din vieţile noastre sau ale oamenilor din jurul nostru. De această dată, ideea a venit de la colegul nostru Marius, iar noi ne-am alăturat cu toată bucuria. Mesajul piesei e simplu: cu toţii ne dorim ca lucrurile frumoase să nu se termine niciodată", declară Mihai Georgescu, solistul trupei.

În acest an, Bere Gratis implineste 15 ani. Cu aceasta ocazie, membrii grupului le pregătesc fanilor cel puţin o surpriză pentru sfârşitul anului.

 

Carla’s Dreams feat. INNA – "P.O.H.U.I."

Carla's Dreams au lansat videoclipul piesei P.O.H.U.I. (feat INNA). Numele piesei vine de la "Patologia Obstructiv-Huliganica Uniform Iradiata" sau un fel de "i don't give a fuck".

Carla's Dreams reprezintă "un grup de tineri din Republica Moldova care încearcă să facă ceva muzică", despre care nimeni nu ştie mai nimic, membrii trupei nedorind să-şi dezvăluie identităţile, însă au reuşit în mai puţin de un an de la lansare să devină vocea unei generaţii. "Tu eşti Carla's Dreams" este mesajul anonimilor din Republica Moldova ce au depăşit două milioane de vizualizări pe canalul oficial de Youbube.

"Unicul lucru care e relevant pentru noi sunt relaţiile pe care le-am creat cu ascultătorii noştri şi capacitatea noastră de a rămâne cu mâinile dezlegate şi gândirea liberă în ceea ce facem".

Carla's Dreams a lansat pe 4 mai 2012 primul album, "Hobson’s Choice”, pe care l-au pus gratuit pe net. Materialul are 20 de piese în limba engleză, română sau rusă.

Carla's Dreams a lansat astăzi o variantă a piesei alaturi de INNA . Filmările pentru clip au avut loc în Chişinău şi in Kuala Lumpur şi au fost regizate de Sergiu Barajin. De partea de producţie s-au ocupat Anna Ceachirova de la Framing Ideas.

 

Cortes şi Connect-R - "Vedeta mea"

Rodica Miron, Dan Capatos, Connect-R şi Cortes s-au strâns pentru filmarea videoclipului "Vedeta mea".

Casa de discuri Roton lansează astăzi videoclipul piesei "Vedeta mea", primul single Cortes, un featuring ca un experiment chimic exploziv cu nimeni altul decât Connect-R.

Videoclipul a fost produs de către Vision Production, în regia lui Claudiu şi Richard Stan. El spune o poveste tragi-comică inspirată dintr-o întâmplare trăită de cei doi artişti.

"Pentru scenariu ne-am inspirat din întâmplarea prin care au trecut cei doi, când Cortes şi-a dat seama că iubita lui de la acea vreme avea alte... preocupări decât să se bucure de dragostea lui. Pe ea o interesa mai mult să fie în prezenţa lui Relu. E o poveste în care se vor regăsi mulţi, cu un final de care ar trebui să ţină cont orice bărbat pus în astfel de situaţii... delicate", spun producătorii.

CRBL feat Ruby – „Toata tara”

C.R.B.L. ne ofera astazi o super colaborare cu Ruby. Toata tara e noul lui single si are sanse sa prinda cel putin la fel de bine ca precedentele sale colaborari cu Adda si Helen si pare a fi dedicat tuturor femeilor din Romania.

Colaborarea dintre cei doi este cu atat mai interesanta cu cat trackul se detaseaza un pic de stilul pe care si Ruby si C.R.B.L l-au avut in ultima vreme, lansand piese foarte dance si upbeat. 

C.R.B.L. se bucura de succes inca de la lansarea piesei K-boom alaturi de Helen , care s-a aflat intre cele mai difuzate piese ale anului trecut. Pentru inceputul de 2013 C.R.B.L. sta inca bine, hitul "Petre" , un featuring cu Adda, fiind super difuzat la radio si pe televiziunile muzicale, ajungand intre primele pozitii in topul celor mai difuzate piese. Ruby ne-a oferit anul trecut un videoclip hot lansand Stinge Lumina, iar apoi a revenit cu Baiat de bani gata, un featuring cu Pacha Man. De altfel, nu este singura cantareata care a avut succes cu o piesa alaturi de Pacha, Corina se bucura un loc fruntas in topuri cu "Pernele Moi".  

 

Adrian Sina - "Arde ceva"

Adrian Sina a lansat videoclipul piesei "Arde ceva", unde Anthony Icuagu semnează regia. Această piesă este şi prima în limba română a lui Adrian, care pregăteşte un album solo precum şi un nou show. "Când am scris "Arde ceva", mi-am imaginat o poveste de dragoste spusă prin dans, mi-am imaginat o experienţă diferită pe care am trăit-o intens alături de partenera mea de dans din videoclip, Flavia Mihaşan. Îmi doresc să ii fac pe oameni să simtă acelaşi lucru pe care îl simt eu de fiecare dată când ascult această melodie şi fix asta am gândit în acest video", a declarat Adrian. 

Adrian Sînă încearcă lucruri noi în cariera solo, iar videoclipul "Arde ceva" este o experienţă unică pe care artistul a împărtăşit-o cu fanii săi, în premieră pe pagina lui de Facebook.

 

Smiley & Alex Velea - "Dincolo de cuvinte"

 Smiley şi Alex Velea au lansat o noua piesa  împreună. Este vorba de "Dincolo de cuvinte", o baladă despre prietenie, începuturi, vise măreţe.

Videoclipul piesei "Dincolo de cuvinte" a fost produs de HaHaHa Video Production, şi regizat de Michael Mircea.

"Pentru mine şi Smiley e întotdeauna plăcut să ne amintim de începuturile noastre. Parcă mai ieri ne-am cunoscut la Costinesşti. Eram nişte copii cu visuri mărete, însă am crezut în ele şi vrem să vă mulţumim că şi voi credeţi, la rândul vostru, în noi", a spus Alex Velea.

 

Sursa : apropo.ro

Tag-uri : muzica  2013, piese noi 2013, hituri 2013, hituri noi 2013, ultimele noutati in muzica, hituri noi, muzica  2013, piese noi 2013, hituri 2013, hituri noi 2013, ultimele noutati in muzica, hituri noi.

Alte articole din aceeasi categorie

Photo

Ultimele cărți apărute 2013

  Cintul lui Ahile Cintul lui Ahile, primul roman al Madelinei Miller, tradus in peste patruzeci de limbi, a primit in 2012 Orange Prize for Fiction si a fost declarat de The New ...Citeste mai mult

Photo

Cum ne alegem animalele de companie

Vezi ce rasă de câine ţi se potriveşte Alegerea unui animal de companie trebuie făcută cu foarte mare responsabilitate. Din păcate, mulţi români nu ştiu să îşi aleagă animalul de casă ...Citeste mai mult