Saturday, 25 March, 2023

Turda, Ioan Ratiu, 54/3, Tel. 0264312565 , dacicusmedia@gmail.com, afaceriardelene@gmail.com

Mesaje de pasti,sms Pasti

1. Sunt zile Sfinte… cand trebuie sa fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima mai calda si mai deschisa, sa ne intoarcem privirea catre valorile esentiale ale vietii noastre. Fie ca Sfanta Sarbatoare a Invierii Domnului sa aduca tuturor incredere, lumina, iubire, speranta. HRISTOS A INVIAT!

2. Intreaga crestinatate isi pregateste in saptamana Patimilor, trupul si sufletul pentru a primi in curatenie Invierea Domnului. Dumnezeu ne-a daruit viata, pentru a trai pentru noi si pentru altii, ne-a dat constiinta pentru a privi in interiorul nostru si a incerca sa facem mai multe lucruri bune, ne-a oferit posibilitatea de a experientia un sentiment unic, iubirea, pentru noi si pentru altii… Va dorim cu ocazia acestor Sfinte Sarbatori sa va regasiti, sa gasiti calea spre fericire si sa pasiti in urma Binelui. Hristos a inviat!

3. Bucuria vine din lucruri marunte, iubirea vine din suflete sincere, linistea ofera sufletului profunzime, profunzimea si caldura sufleteasca vin din inimile noastre. Sa reflectam fiecare asupra sufletului nostru, in aceste zile Sfinte…Sa ciocnim ouale cu cei dragi avand in suflet iertarea si iubirea…HRISTOS A INVIAT!

4. Fie ca Sfanta Sarbatoare a Pastelui sa va aduca dumneavoastra si celor dragi sanatate, pace si liniste, sa va lumineze sufletul si viata, iar Iepurasul sa va puna pe masa un cos mare cu oua rosii, cozonac si vin.

5. Luminile aprinse in Noaptea Invierii sa va incalzeasca sufletele, sa va lumineze mintile, sa va deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. 
HRISTOS A INVIAT !

6. Cand Iisus Hristos a fost rastignit pentru noi muritorii, vroia ca oamenii sa traiasca in pace si iertare, sa iubeasca si sa ofere ajutor semenilor. Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca numai ganduri senine, lumina in suflet si multe bucurii alaturi de cei dragi! HRISTOS A INVIAT!!

7. Fie ca Sfintele Sarbatori Pascale sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza! HRISTOS A INVIAT!

8. Cioc! Cioc! Cioc! Uite am iesit din ou, special pentru tine, sa-ti urez un Paste fericit alaturi de cei dragi, incantare sufleteasca si multa voie buna!

 

 9.Fie ca sarbatoare Sfintelor Pasti sa va aduca in suflet numai bucurii, atat voua cat si celor dragi. Sanatatea si succesul in cariera sa nu inceteze sa apara, iar gandurile buna sa va duca catre Dumnezeu. Hristos a Inviat!

 10.Pastele este sarbatoare Sfanta a lui Hristos, Domnul nostru Mantuitor care s-a rastingnit pe cruce pentru iertarea pacatelor noastre. Fie ca aceasta Sarbatoare sa va minuneze calea. Sanatate tie cat si la celor dragi, Doamne Ajuta!

 11Hristos a Inviat! Fie ca de aceasta zi minunata sa fiti alaturi de cei dragi. Sa aveti bucurie in suflet si sa aveti parte de liniste!

 12 Fie ca aceasta zi in care Hristos a Inviat sa fie una plina de fericire, bucurie, liniste, caldura si momente petrecute alaturi de cei dragi!

 13 Fie ca spiritul Sfintelor sarbatori de Pasti sa va aduca lumina, caldura in suflet si multe momente pline de fericire si bucurie alaturi de familie si cei dragi! Hristos a Inviat!

 14 Cu Iepurasul mustacios, esti de Paste Norocos, cadouri multe si bucurie, va aduce in farfurie.

 15 Lumina Domnului nostru Iisus Hristos sa va lumineze calea, sa va aduca mantuire, bucurii si numai fericire.

 16Lumina Invierii sa va fie de folos, bucurie si sanatate, atat tie cat si familiei tale. De Paste Mantuitorul s-a rastignit pentru noi, fie ca aceste zile sa fie binecuvantate.

17 Sarbatoare Sfintelor Paste sa va aduca in suflet numai bucurii si ganduri bune, trupului sanatate si succes in tot ce vreti sa faceti. Fericirea sa fie de partea voastra.

Tag-uri : mesaje de pasti,sms pasti,mesaje de paste,sms de paste,mesaje de pasti,sms pasti,mesaje de paste,sms de pasti,adevarat a inviat, felicitari de paste, hristos, hristos a inviat,Iepurasul, invierii, mesaje, mesaje de paste, mesaje si sms de pasti,paste, pasti urari-sms-felicitari-mesaje, revelion, sfantul, site cu felicitari de paste, sms, sms de paste, sms de paste dragute, sms de pasti,sms dragute de paste, sms dragute de pasti, sms paste noi, sms pasti noi,sms-uri de paste, sms-uri de pasti, smsuri de paste, smsuri de pasti,statusuri de paste, urari, urari de paste.

Alte articole din aceeasi categorie

Photo

Mesaje de Craciun,sms Craciun

1.Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire.Iar Mosul sa aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati. LA ...Citeste mai mult