Saturday, 03 December, 2022

Turda, Ioan Ratiu, 54/3, Tel. 0264312565 , dacicusmedia@gmail.com, afaceriardelene@gmail.com

Mesaje de Craciun,sms Craciun

1.Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire.Iar Mosul sa aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati. LA MULTI ANI CU SANATATE!

2. Fie ca spiritul Craciunului sa va lumineze gandul si sa va gaseasca aproape de familie si de prieteni, alaturi de care sa treceti fericiti si sanatosi pragul ANULUI NOU. 
VA DORIM DIN TOATA INIMA UN CRACIUN FERICIT, LINISTE SI ARMONIE ALATURI DE CEI DRAGI. 
LA MULTI ANI!

3. In Sfanta noapte de Craciun, atunci cand va veti aduna cu totii in jurul mesei mari, imbelsugate, Bunul Iisus sa va strecoare in suflet caldura, iubirea si puterea de a trece peste tot ce este rau in lumea asta. Fie ca in putinele zile ce au mai ramas din an sa puteti umple cu bucurie sufletele semenilor vostri.

4. Va doresc, cu ocazia sarbatorilor de iarna, tot binele din lume, multa sanatate, ca fara ea nu se poate, bani multi, dorinte implinite, mese bogate, dragoste si iubire fata de cei dragi si apropiati, pace, prosperitate. intelepciune.

5. Craciunul e momentul in care privim in inima noastra si ne aducem aminte de toti cei pe care ii iubim si suntem legati de ei. Si tu esti printre ei,de aceea iti doresc un Craciun Fericit!

6. Azi cand Iisus din Nazaret a coborat din nou pe pamant,va doresc un craciun luminos si multa pace sufleteasca.Bucurati-va de revenirea Mantuitorului care se coboara pentru noi in fiecare an si de bucatele care el ni le daruieste.Craciun Fericit!

7. Fie ca Sfintele Sarbatori de iarna sa-si reverse harul asupra ta si a celor dragi, sa-ti aduca linistea inimii si a mintii si sa-ti sporeasca sanatatea si belsugul, sa-ti implineasca gandurile si sperantele 
LA MULTI ANI!

8. Fie ca Sfintele Sarbatori ale Craciunului si Nasterea Domnului sa va aduca fericire in case si caldura in suflete. 
Craciun Fericit!

9. Fie ca minunea Nasterii Domnului sa ne gaseasca mai buni, mai blanzi si mai frumosi, iar noi va uram la ceas de sarbatoare sanatate, fericire si numai bucurii!
CRACIUN FERICIT!

10. E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea Nasterii Mantuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza. 
"La Multi Ani" 
Fie ca taina sfanta a Nasterii Domnului Iisus Hristos sa va aduca bucuria si emotia Craciunului prin speranta unui viitor mai bun! 
"La Multi Ani"

11. La multi ani cu sanatate 
     Sa aveti belsug, de toate 
     Bucurii si nestemate 
     De-acum si pe mai departe.

12. Tane gazda masa-ntinsa
     Si lumina-n geam aprinsa, 
     Ca-i vremea umblatului
     Peste vatra satului, 
     Pe poteca de matasa, 
     Dintr-o casa-n alta casa, 
     Sa ne-adune, bun cu bun , 
     Sfanta Sara de Craciun, 
     Ca-i mai Sfanta decat toate, 
     LA MULTI ANI CU SANATATE!

Tag-uri : sms-uri de Craciun , mesaje si sms cu ocazia craciunului, sms-uri de sms-uri de Craciun , mesaje si sms cu ocazia craciunului,Craciun urari si felicitari de craciun prin telefon,.mesaje si sms-uri de craciun si anul nou pentru persoana iubita, idei de mesaje de dragoste.Mesaje de Crăciun,sms Crăciun,Mesaje de Crăciun,sms Crăciun

Alte articole din aceeasi categorie

Photo

Mesaje de Pasti,Mesaje sarbatori Pascale,sms Pasti

1. Sunt zile Sfinte… cand trebuie sa fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima mai calda si mai deschisa, sa ne intoarcem privirea catre valorile esentiale ale vietii noastre. ...Citeste mai mult