Sunday, 17 October, 2021

Turda, Ioan Ratiu, 54/3, Tel. 0264312565 , dacicusmedia@gmail.com, afaceriardelene@gmail.com

Horoscopul lunii martie

 În luna martie, Leii sunt melancolici şi visători, nativii din Gemeni pot avea parte de o avansare la locul de muncă, iar cei din Rac sunt în plin proces de dezvoltare personală.

 Berbec

VIAŢĂ SOCIALĂ

Este bine ca până în data de 13 să te odihneşti, să te relaxezi şi să-ţi încarci bateriile, mai ales că nu eşti într-o formă maximă, iar perioada este mult mai benefică pe plan interior decât exterior. După această dată, intrarea lui Marte în zodia ta, îţi va da energie şi te va impulsiona să acţionezi. Atenţie la problemele cu şeful sau cu autorităţile.

DRAGOSTE

Dacă la începutul perioadei îţi doreşti să petreci în intimitate cu cel drag, într-un cadru romantic, cu lumânări, vin bun şi muzică de suflet, în a doua parte a lunii vei dori mai multă socializare. Atenţie la ieşirile imprevizibile şi la dorinţa de libertate, care îi poate răni pe cei din jur, mai ales pe cel drag.

Zile norocoase: 5, 23, 31

 

Taur

VIAŢĂ SOCIALĂ

Prietenii joacă un rol foarte important, iar întâlnirile cu ei îţi pot aduce momente revelatoare, proiecte legate de sfera profesională sau un nou ideal. Totodată, datorită simţului de percepţie crescut şi sensibilităţii, poţi fi atrasă de un grup cu înclinaţii spirituale sau care desfăşoară activităţi filantropice.

DRAGOSTE

 Atâta timp cât în prima parte a lunii, planeta ce te guvernează, Venus, se află în zodia Peştilor, eşti mult mai empatică, visătoare şi iubitoare, sensibilă la orice stimul şi atentă la dorinţele celui iubit. După data de 22, influenţele planetare se schimbă, iar atitudinea ta poate deveni imprevizibilă şi vulcanică, destabilizând armonia creată anterior.

Zile norocoase: 6, 24

 

Gemeni

VIAŢĂ SOCIALĂ

Locul de muncă sau pregătirea profesională stau pe primul loc în luna martie când trebuie să revizuieşti o serie de acţiuni trecute, să rediscuţi sau să reanalizezi o situaţie. Este bine să te decizi după data de 17, iar până atunci să fii atentă la toate datele problemei. Se poate ivi chiar un nou loc de muncă, o mutare în alt sediu, precum şi o avansare. Totuşi, ai grijă la situaţiile duale şi încearcă să fii realistă, fără a te întinde mai mult decât poţi.

DRAGOSTE

Dacă eşti căsătorită sau într-o relaţie serioasă, începutul primăverii vă găseşte tensionaţi şi pe poziţii strategice diferite. După data de 6, comunicarea este foarte importantă, moment în care se pot soluţiona multe din problemele existente, dar se şi pot lua decizii radicale. După data de 22, partenerul te surprinde sau există răsturnări de situaţie pe care nu le-ai prevăzut!

Zile norocoase: 8, 27, 28

Rac

VIAŢĂ SOCIALĂ

Eşti în mijlocul unui întreg proces de informare, de experimentare şi expansiune la nivel de dezvoltare personală. Poţi merge la cursuri, citi, medita, filosofa sau chiar călători cu scopul de a te auto descoperi. Totodată, apar şanse pentru a-ţi exprima creativitatea, moment de care ar trebui să profiţi din plin! 

DRAGOSTE

Până spre sfârşitul perioadei, astrele sânt favorabile relaţiilor, bunei înţelegeri, romantismului şi discuţiilor de orice gen. Totuşi, încercaţi să nu luaţi decizii majore până pe data de 17, iar din 27 atenţie la părerile în contradictoriu, deoarece scandalul poate izbucni în orice moment. 

Zile norocoase: 2, 10, 29

 

Leu

VIAŢĂ SOCIALĂ

Eşti concentrată pe investiţii, atragere de fonduri sau împrumuturi bancare, ceea ce te poartă la masa negocierilor de mai multe ori în luna martie. Este bine să iei în calcul mai multe variante, să asculţi toate părerile şi să nu semnezi nimic în prima parte a perioadei, atâta timp cât planeta Mercur este încă retrogradă.

DRAGOSTE

 Guvernatorul semnului tău, Soarele, se află până pe data de 21 în semnul Peştilor, ceea ce predispune la melancolie, visare, abandonare sentimentală şi iubire. Este o lună în care poţi primi cadouri, în care poţi fi surprinsă plăcut şi în care să ai parte de momente speciale.

Zile norocoase: 3, 4, 12

 

Fecioară

VIAŢĂ SOCIALĂ

Prima jumătate a lunii poate fi destul de stresantă sau frustrantă. Nu te simţi în apele tale, mai multe probleme nerezolvate în trecut se cer depăşite sau pur şi simplu trebuie să reconsideri paşii ce trebuiesc urmaţi. |n a doua parte a perioadei te simţi revigorată, gata de acţiune şi hotărâtă să construieşti ceva pe termen lung!

DRAGOSTE

Majoritatea planetelor personale se află în tranzit prin casa relaţiilor, a căsătoriei şi a partenerului de viaţă, opunându-se zodiei tale. Ai multe de discutat şi de întreprins alături de el, dar nu tot timpul într-o manieră armonioasă. Poţi fi pusă acum faţă în faţă cu păreri şi atitudini diferite de-ale tale, cheia constând în echilibru, acceptare şi înţelegere.

Zile norocoase: 7, 16

 

Balanţă

VIAŢĂ SOCIALĂ

Este bine să acorzi atenţie sănătăţii, făcând mai multe vizite la medic sau informându-te despre noi metode de terapie alternativă. Totodată, se pot negocia acum chestiunile legate de salariu sau de avansul profesional, asocieri şi alianţe pe termen lung. Încearcă să amâni semnarea actelor până după data de 17.

DRAGOSTE

 Marte, planeta acţiunii, se întâlneşte cu Uranus, planeta neprevăzutului, în domeniul relaţiilor, impulsionându-te către asumarea de riscuri în dragoste, care poate veni în orice moment, oriunde şi în orice situaţie. Atenţie după data de 22, când lucrurile pot lua o întorsătură neaşteptată, chiar explozivă!

Zile norocoase: 9, 18, 25

 

Scorpion

VIAŢĂ SOCIALĂ

Nu este o perioadă bună pentru speculaţii financiare, jocuri de noroc sau investiţii! Totodată, pot surveni situaţii neprevăzute la locul de muncă, cu angajaţii sau colegii, de aceea… atenţie la modul în care pui problema, ceea ce spui poate fi înţeles greşit. Exprimă-te mai bine prin ceva artistic sau dă curs unui hobby mai vechi!

DRAGOSTE

 Este o perioadă în care timpul petrecut alături de cel iubit sau de copii nu poate aduce decât avantaje. Într-o atmosferă caldă, armonioasă, iubitoare şi plină de semnificaţii, poţi trăi momente minunate alături de cei iubiţi! Făcând lucrurile împreună şi ascultându-I, se poate crea o altfel de legătură!

Zile norocoase: 11, 20

 

Săgetător

VIAŢĂ SOCIALĂ

Este o perioadă în care se pune accent pe familie, iar o viaţă de familie sănătoasă este fundamentul succesului exterior. La un nivel mai profund, acum îţi poţi revizui trecutul, anii de început, relaţiile cu cei dragi sau pe cele din copilărie. Anumite experienţe din trecut le poţi vedea acum diferit şi ceea ce o o dată era considerat o tragedie dureroasă, poate deveni o experienţă necesară pentru care nu ai decât de mulţumit!

DRAGOSTE

Dacă eşti căsătorită sau într-o relaţie, martie poate fi ca o "lună de miere"! Dacă eşti fără compromisuri, situaţia poate scăpa de sub control, iar tu poţi risca într-o aventură! La fel, conjuncţia Jupiter-Lilith predispune la ispite, atracţie şi pasiune, dar care poate avea şi urmări neplăcute!

Zile norocoase: 13, 22

 

Capricorn

VIAŢĂ SOCIALĂ

Este momentul potrivit pentru a te gândi la campanii de marketing sau de publicitate, pentru a lua legătura cu anumiţi oameni sau pentru a te informa în diferite domenii. Poţi cunoaşte oameni care îţi vor deveni prieteni sau de la care ai multe de învăţat!

DRAGOSTE

Se anunţă o lună armonioasă şi plină de semnificaţii în acest sector. Lungile discuţii dintre voi vă decid asupra unor planuri serioase şi vă aduc noi perspective ale relaţiei. Spre sfârşitul lunii, atenţie la conflictele ce pot surveni cu familia!

Zile norocoase: 14, 15

 

Vărsător

VIAŢĂ SOCIALĂ

Ai mult de reflectat la lucrurile materiale, la bani şi la valoare, iar o dată cu această perioadă, percepţia ta se poate schimba. Pot apărea oportunităţi financiare din mai multe surse şi în mai multe feluri, fiind indicat să decizi ceva după data de 17. Totodată, poate apărea acum şansa unei avansări sau a unei angajări pe termen lung.

DRAGOSTE

Deşi partenerul poate să nu fie în apele sale în prima parte a perioadei, se anunţă o lună în care legătura dintre voi poate fi întărită şi mai mult. Totodată, cineva din trecut cu care nu rămăseseră lucrurile tocmai clare se poate întoarce acum.

Zile norocoase: 17, 26

 

Peşti

VIAŢĂ SOCIALĂ

În luna martie este posibilă o călătorie în străinătate, înscrierea la un curs sau un pas important pe scara evoluţiei interioare. Ai abilitatea de a exprima tot ceea ce gândeşti, eşti entuziastă şi determinată, şi nu-ţi scapă nimic din vedere, fiind extrem de sensibilă la stimulii exteriori. Atenţie la cheltuieli după data de 25! 

DRAGOSTE

 Majoritatea planetelor personale se află în tranzit prin zodia ta, ceea ce poate aduce multe evenimente special în această lună. Eşti mult mai şarmantă şi mai deschisă, iar asta nu va trece neobservat! Indiferent de statutul pe care îl ai la capitolul dragoste, lucrurile pot lua altă întorsătură!

Zile norocoase: 1, 19, 21, 30

 

Sursa : cosmopolitan.ro

Tag-uri : horoscop 2013, horoscopul lunii martie 2013, horoscopul lunii martie, horoscopul lunii martie toate zodiile, horoscop 2013, horoscopul lunii martie 2013, horoscopul lunii martie, horoscopul lunii martie toate zodiile.

Alte articole din aceeasi categorie

Photo

Horoscopul lunii septembrie

Berbec Concentrează-te pe: Expresivitate, creativitate, joacă şi distracţie, chiar dacă la începutul perioadei te vei simţi constrânsă sau încorsetată să faci ce vor alţii! Mantra ta: Unele lucruri nu necesită vreo intervenţie din partea ...Citeste mai mult

Photo

Horoscopul lunii mai 2013

Berbec Viaţă socială: Pe de-o parte, îţi doreşti să te exprimi şi să arăţi ceea ce ştii, pe de alta, eşti cumpătată şi foarte rezervată. Este posibil să negociezi o mărire de ...Citeste mai mult

Photo

Horoscopul lunii aprilie 2013

În luna aprilie, Berbecii işi pot găsi jumătatea în a doua jumătate a lunii, nativii din Scorpion au parte de numeroase oportunităţi, iar cei din Peşti au parte de schimbări ...Citeste mai mult

Photo

Cât de repede te exciţi, în funcţie de zodia ta

Peşti. Ai nevoie de declaraţii intense de amor pentru a ajunge în acea stare de excitaţie maximă.Berbec. Când vine vorba de pasiune şi amor, te aprinzi instant. Nu este de ...Citeste mai mult

Photo

Astro-dieta

Berbec (21.03-20.04) Nu e cazul sa-si faca probleme prea mari in ceea ce priveste retentia de lichide sau tesuturile adipoase, dar nici nu pot neglija hidratarea. Firea energica a Berbecilor favorizeaza ...Citeste mai mult

Photo

Astro-fashion

 Berbec (21.03 - 20.04) Berbecii, odata intrati intr-o incapere, incep sa colectioneze complimente. Nativii acestei zodii isi fac adesea o obisnuinta din a spune tuturor cati bani au cheltuit pe incantatoarea ...Citeste mai mult

Photo

Ce ne rezervă astrele pentru anul 2013?

 Care sunt perioadele benefice din 2013 pentru zodia ta Dacă ai planuri mari pentru 2013, astrele îţi spun când este mai bine să le pui în aplicare pentru a avea şanse ...Citeste mai mult