Saturday, 03 December, 2022

Turda, Ioan Ratiu, 54/3, Tel. 0264312565 , dacicusmedia@gmail.com, afaceriardelene@gmail.com

Pictează locuinţa în culori care creativitatea

  Culorile isi pun amprenta asupra starii tale de spirit in feluri pe care nici nu le banuiai pana in prezent. De exemplu, anumite culori iti stimuleaza inteligenta, te ajuta sa fii mai ingenioasa, sa inveti mai usor si sa debordezi de energie. Iti dam cateva informatii pretioase pentru a face alegerile potrivite atat acasa, cat si la birou.Exista culori cu puteri secrete care-ti stimuleaza o anumita parte a intelectului.

Fiecare fateta a inteligentei tale poate fi incurajata pe rand de anumite nuante care compun paleta coloristica si, cum luna ianuarie este o luna numai buna pentru schimbari, poti incepe exercitiile prin vopsirea peretilor fiecarei camere in acele tonuri care te vor ajuta sa functionezi la capacitate maxima. Astfel, la sfarsitul lui 2013, roadele culese vor fi mai bogate ca oricand!

Rosul este putere. Atunci cand ai nevoie de o doza-soc de energie pentru o intalnire importanta, o camera in care rosul este nuanta predominanta te va ajuta sa-ti regasesti dinamismul si energia. Rosul livreaza puterea si motivatia celor care-si doresc sa-si atinga scopurile. Aceasta culoare nu e recomandata pentru dormitor pentru ca-ti va fi greu sa te calmezi inainte de culcare. Cu toate astea, poate fi alegerea perfecta pentru sufragerie sau pentru spatiul in care obisnuiesti sa faci sport.

Cu efecte similare cu cele ale rosului, dar cu o intensitate mai redusa este portocaliul. Daca planuiesti sa folosesti o nuanta tare de oranj, limiteaza-te la un singur perete si la cateva accente decorative. In cazul in care optezi pentru culoarea delicata a nectarinei, poti zugravi toata camera cu ea. Culorile au exact ca si medicamentele, contraindicatii. Portocaliul, de exemplu, nu e recomandat persoanelor hiperactive sau usor iritabile. Nu este potrivit nici pentru persoanele care au deficit de atentie. Daca vrei sa o folosesti in mai multe camere din casa evita bucataria. Oranjul creste pofta de mancare.

In cazul in care studiezi pentru examene importante si vrei sa-ti stimulezi memoria si puterea de concentrare zugraveste-ti camera de studiu in galben. 

Verdele este o culoare pe care o regasesti pretutindeni in natura, ce capteaza in ea intreaga forta a universului. Are un efect revigorant asupra psihicului si este recomandat in special pentru bai, camera in care obisnuiesti sa te relaxezi cu ajutorul ritualurilor de ingrijire si infrumusetare.

Albastrul este popular in special in salile de clasa pentru ca stimuleaza gandirea productiva si imaginativa. Are un efect calmant asupra mintii si taie usor pofta de mancare. Cand ai nevoie de un spatiu unde sa te linistesti, sa te detasezi de agitatie si sa te concentrezi asupra detaliilor cu adevarat importante, mergi intr-o camera albastra. Albastrul inchis sau turcoazul nu sunt recomandate pentru spatiul de lucru deoarece sunt percepute de creier ca fiind opresive. Ideal este un albastru pastel, similar cu cel al cerului intr-o zi senina. Acesta poate fi folosit cu succes si pentru camera unui copil hiperactiv.

Albul este popular pe piata decoratiunilor interioare pentru ca este neutru si se potriveste cu orice. O camera in care el predomina este potrivita pentru luarea deciziilor importante. Se pare ca albul te ajuta sa-ti clarifici ideile, iti sporeste puterea analitica si are un efect important in luarea unei hotarari. Poti folosi alb pentru orice camera din casa ta, dar nu o mobila complet cu ajutorul acestei nonculori. Mintea o va percepe ca fiind sterila, rece si neprimitoare, iar invitatii se vor simti stingheri in ea.

Tag-uri : culori care stimuleaza inteligenta, culorile inteligentei, culori stimulatoare ale inteligentei,culori care stimuleaza inteligenta, culorile inteligentei, culori stimulatoare ale inteligentei 

 

Alte articole din aceeasi categorie

Photo

Scaune cu personalitate pentru case cu stil

  Atunci cand alegi scaune cu personalitate si comode atmosfera casei tale se schimba in mod radical. Masa pe care o pregatesti este mai imbietoare iar conversatia mai spumoasa. Dar o ...Citeste mai mult

Photo

Primăvara aduce culori trendy pentru amenajări interioare

  Institutul Pantone a desemnat nuanta verde smarald , culoarea anului 2013, dar acest lucru nu inseamna ca nu puteti utiliza la fel de bine orice alta nuanta de verde in amenajarea locuintei ...Citeste mai mult