Sunday, 17 October, 2021

Turda, Ioan Ratiu, 54/3, Tel. 0264312565 , dacicusmedia@gmail.com, afaceriardelene@gmail.com

Ce ne rezervă astrele pentru anul 2013?

 Care sunt perioadele benefice din 2013 pentru zodia ta

Dacă ai planuri mari pentru 2013, astrele îţi spun când este mai bine să le pui în aplicare pentru a avea şanse maxime de succes. Iată care sunt perioadele benefice pentru carieră, dragoste sau creativitate.

 Berbec

Pentru dragoste, vara este perioadă ideală ca să discuţi cu partenerul şi să pui la punct problemele mai vechi. În luna iulie eşti mai răbdătoare şi mai comunicativă decât oricând. În carieră, ai o perioadă bună la începutul anului, mai ales în luna martie. Toamna aduce o perioadă propice schimbărilor din cămin, deci dacă vrei să-ţi pui la punct casa aşteaptă măcar până în septembrie.

Taur

Luna februarie îţi aduce pasiune şi sentimente împărtăşite. Se pot produce schimbări important în viaţa ta sentimentală, de la o nouă relaţie mai bună ca cea actuală până la o căsătorie. În carieră primele luni din an sunt mai proaste, dar nici celelalte nu sunt excelente. Nu este un an bun pentru un proiect nou, un job nou sau vreo investiţie.

Gemeni

Vara lui 2013 îţi aduce o perioadă numai bună pentur dragoste şi sex. Dacă eşti singură, a doua jumătate a lui iulie poate să aducă o nouă dragoste în viaţa ta, iar dacă ai deja o relaţie, ea devine mai strânsă şi se poate concretiza în aceeaşi perioadă. Pentru carieră nu existe perioade mai bune sau mai rele, dar pentru economii şi investiţii, primăvara este ideală.

Rac

Primăvara acestui an îţi aduce o perioadă propice pentru negocieri şi stabilirea de noi parteneriate. Dacă profiţi de ocazie s-ar putea să te alegi cu un job mai bun sau cu o promovare. Pentru că eşti mai comunicativă şi plină de imaginaţie, aceeaşi perioadă îţi poate aduce un suflu nou în relaţia de cuplu, dar şi mai multă atenţie din partea sexului opus în general.

Leu

Pentru cariera ta, anul începe prost, dar continuă foarte bine. Începând din martie ai mai mult spor şi vei constata că tot răul a fost spre bine. Se poate lăsa chiar cu o mărire de salariu. Pentru dragoste, nu sunt perioade mai bune sau mai rele, dar viaţa socială îţi oferă nu doar bucurii, ci şi avantaje profesionale, mai ales în lunile septembrie – noiembrie, când eşti foarte activă social.

 

Fecioară

Ai un an bun din punct de vedere financiar, iar schimbările în bine încep să se vadă din luna mai. Până atunci însă ai o perioadă bună în viaţa sentimentală. Nu se întrevăd schimbări majore, dar este pur şi simplu o perioadă fericită, cu înţelegere, echilibru şi escapade foarte plăcute. A doua jumătate a lui iunie este propice pentru proiecte ce ţin de cămin.

Balanţă

Este un an mai prost pentru sănătatea ta, dar chiar şi aşa, un an bun pentru carieră. Îţi găseşti energie pentru orice, mai ales spre sfârşitul primăverii, când capeţi forţe noi şi soarta îţi întinde mai multe „mâini de ajutor” în domeniul profesional. În rest, nu sunt perioade foarte norocoase, dar tu ştii să-ţi faci norocul cu mâna ta când e cazul.

Scorpion

Este un an plin de încercări pentru tine, iar la sfârşitul lui vei spune că nu ai avut parte de perioade bune. Ele însă vor exista, mai ales pentru cariera ta. Dacă vrei să faci schimbări profesionale, orientează-te către sfârşitul lui iunie. Este o perioadă plină de griji, dar la sfârşitul ei vei simţi o mare uşurare. În dragoste, ar fi o perioadă mai bună la sfârşitul verii, dar nu te aştepta la minuni.

 

Săgetător

Orice rezoluţii ai avea pentru 2013, aşteaptă până la sfârşitul primăvarii. Luna mai îţi aduce multă energie, putere de muncă şi chef de viaţă, astfel că lucrurile îţi vor merge ca pe roate şi vor continua să meargă destul de bine toată vara. Până atunci ănsă, ghinioanele se vor ţine lanţ.

 

Capricorn

În carieră, ai o perioadă foarte bună spre sfârşitul anului. Până atunci, primeşti laude şi felicitări, dar nimic mai mult, deşi tu munceşti din greu şi eşti plină de idei. Punctul forte al anului tău este dragostea, toate lunile fiind propice momentelor romantice şi schimbărilor în bine. Pentru investiţii financiare e bine să aştepţi până prin iunie, când ai o perioadă de maximă inspiraţie din acest punct de vedere.

Vărsător

În dragoste nu ai nevoie de ajutorul astrelor pentru că ştii să-ţi faci singură norocul. Chiar şi aşa, trebuie să ştii că ai câteva săptămâni foarte bune în luna noiembrie. Primăvara este propice pentru planurile legate de carieră, iar vara îţi aduce succes financiar. De căminul tău te poţi ocupa abia din luna iulie, mai ales dacă ai nişte bani deoparte.

Peşti

Ai perioade foarte bune pe toate planurile, ceea ce nu înseamnă neapărat că vei şi profita de ele. În dragoste, ai câteva săptămâni perfecte pentru noi începuturi, la începutul lui aprilie şi apoi altele prin iulie. În carieră poţi face schimbări şi planuri începând din august, dar trebuie să acţionezi rapid pentru că sfârşitul lui septembrie nu mai e aşa de bun pentru tine.

Tag-uri : horoscop 2013, horoscop toate zodiile 2013, ce ne rezerva astrele in 2013, horoscop 2013, horoscop toate zodiile 2013, ce ne rezerva astrele in 2013.

Alte articole din aceeasi categorie

Photo

Horoscopul lunii septembrie

Berbec Concentrează-te pe: Expresivitate, creativitate, joacă şi distracţie, chiar dacă la începutul perioadei te vei simţi constrânsă sau încorsetată să faci ce vor alţii! Mantra ta: Unele lucruri nu necesită vreo intervenţie din partea ...Citeste mai mult

Photo

Horoscopul lunii mai 2013

Berbec Viaţă socială: Pe de-o parte, îţi doreşti să te exprimi şi să arăţi ceea ce ştii, pe de alta, eşti cumpătată şi foarte rezervată. Este posibil să negociezi o mărire de ...Citeste mai mult

Photo

Horoscopul lunii aprilie 2013

În luna aprilie, Berbecii işi pot găsi jumătatea în a doua jumătate a lunii, nativii din Scorpion au parte de numeroase oportunităţi, iar cei din Peşti au parte de schimbări ...Citeste mai mult

Photo

Cât de repede te exciţi, în funcţie de zodia ta

Peşti. Ai nevoie de declaraţii intense de amor pentru a ajunge în acea stare de excitaţie maximă.Berbec. Când vine vorba de pasiune şi amor, te aprinzi instant. Nu este de ...Citeste mai mult

Photo

Astro-dieta

Berbec (21.03-20.04) Nu e cazul sa-si faca probleme prea mari in ceea ce priveste retentia de lichide sau tesuturile adipoase, dar nici nu pot neglija hidratarea. Firea energica a Berbecilor favorizeaza ...Citeste mai mult

Photo

Astro-fashion

 Berbec (21.03 - 20.04) Berbecii, odata intrati intr-o incapere, incep sa colectioneze complimente. Nativii acestei zodii isi fac adesea o obisnuinta din a spune tuturor cati bani au cheltuit pe incantatoarea ...Citeste mai mult

Photo

Horoscopul lunii martie

 În luna martie, Leii sunt melancolici şi visători, nativii din Gemeni pot avea parte de o avansare la locul de muncă, iar cei din Rac sunt în plin proces de ...Citeste mai mult